Össze-vissza jár a szája a kormánynak
Mindössze 3 óráig tudták tartani az ígéretet
Orbán Viktor aláírta a paksi atomerőmű bővítését.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Két MTI-hír mára

2014. január 14. 12:16

Giró-Szász: ha a kormány nemzetközi szerződést köt, azt a Ház elé terjeszti

Ha a kormány bármilyen nemzetközi szerződést köt, azt elfogadásra az Országgyűlés elé terjeszti - közölte Giró-Szász András kormányszóvivő kedden az MTI-vel az MSZP közleményére reagálva.

Józsa István szocialista frakcióvezető-helyettes és Tóth Bertalan, az MSZP elnökségi tagja kedden azt közölte az MTI-vel: pártjuk elfogadhatatlannak tartaná, ha Orbán Viktor miniszterelnök valós társadalmi egyeztetés, szakmai vita és az Országgyűlés döntése nélkül írna alá kötelezvényt Moszkvában a paksi atomerőmű bővítéséről. A magyar kormányfő kedden Moszkvában Vlagyimir Putyin orosz elnökkel tárgyal.

2014. január 14. 15:26

Két új erőműblokkot épít Magyarországon az orosz Roszatom állami atomenergetikai konszern, a 10-12 milliárd eurós, tender nélküli beruházáshoz Oroszország államközi hitelt biztosít, amelynek futamideje 30 év - jelentette be Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkár kedden Budapesten, miután Moszkvában orosz-magyar nukleáris energiai megállapodást írtak alá. Tájékoztatása szerint az első új blokk 2023-ban kezdhet működni és és ezzel tovább nő Magyarország energetikai függetlensége.

Ezt is szeretjük