Kihúzták az ötöslottó nyerőszámait: 715 millió forint volt a tét

Ezek az ötöslottó nyerőszámai a 36. játékhéten.

Ötöslottó nyerőszámok 36. hét 2022
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mivel a múlt héten nem volt telitalálatos szelvény az ötöslottón, ezért ezen a héten 715 millió forintot lehetett nyerni.

2022. szeptember 10-én az ötöslottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki emelkedő számsorrendben: 7, 10, 33, 34, 78.

Mivel ezúttal sem lett telitalálatos szelvény, a jövő heti várható főnyeremény 840 millió forint lesz.

A Joker számok a következők voltak: 2, 6, 3, 0, 4, 6. Egy darab telitalálatos szelvény lett, a nyertes 84 millió forinttal gazdagodott.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük