Ezt tedd, ha fülig beleszerettél az osztálytársadba
Hogy ne legyen kínos
Így oldd meg a lehetetlennek tűnő helyzetet!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Tinédzserként kézenfekvő dolog, hogy olyan srác tetszik, akivel egy suliba jársz, sőt, az is megeshet, hogy pont az egyik osztálytársad lesz az a szerencsés, akire felfigyelsz.

Ha fülig beleszerettél, de nem tudod, hogyan tovább, segítünk!

Felderítő hadművelet

Első lépésként puhatolózz! Próbálj meg több időt tölteni a srác társaságában, hogy lásd, kölcsönös-e a vonzalom. Nyiss felé, kérd kölcsön a jegyzeteit, vagy akár megkérheted arra is, hogy magyarázzon el neked valamit, amit nem értesz.

Esetleg megkérheted a legjobb barátnődet, hogy ő - mint elfogulatlan személy - figyelje a srác reakcióit, amikor együtt bandáztok, így hamar fény derülhet arra, tetszel-e neki, vagy csak barátként gondol rád. Ha többet vagytok együtt, akkor hamar leszűrheted, hogy milyen a kettőtök viszonya, és innen a továbbiak lényegesen leegyszerűsödnek.

Amennyiben te is bejössz neki, azt biztosan el fogja árulni, de számolni kell azzal a lehetőséggel is, hogy csak barátként fog rád tekinteni. Utóbbi esetben próbálj meg te is így közelíteni hozzá, a legnagyobb szerelmek ugyanis mind barátságon alapulnak. Ha viszont úgy látod, esélyed sincs, akkor sajnos bele kell törődnöd a visszautasításba.

Ne tétlenkedj!

Sem a túlzott magabiztosság, sem az önbizalomhiány nem nyerő egy ilyen helyzetben - meg kell találni az arany középutat. Ha ugyanis úgy gondolod, nyert ügyed van, és beleéled magad a dolgokba, akkor nagy csalódás érhet a kölcsönös érdeklődés hiányában. Ellenben, ha úgy állsz hozzá, hogy semmi esélyed nála, azzal szintén csak felesleges fájdalmat okozol magadnak.

A legjobb, ha felvállalod az érzéseidet, és egy alkalmas időpontban kerekperec szembesíted a srácot a ténnyel, hogy vonzódsz hozzá. Ez nyilván nem egyszerű, és nagy bátorság kell hozzá, sőt, sajnos a visszautasítással is számolni kell. Ám ha meg sem próbálod, akkor biztosan csak vesztesként jöhetsz ki a dologból.

Első látásra

Tudod, hogy min akad meg a pasik szeme? Ha nem, érdemes videónk segítségével utánajárnod!

A srácoknak imponál az, ha egy lány nem félszeg, és mer kezdeményezni, tehát elképzelhető, ha eddig nem is tettél rá mélyebb benyomást, mostantól számolni fog veled. Ha viszont már eddig is érdeklődött irántad, akkor még egy plusz pontot elkönyvelhetsz magadnak.

Ezt is szeretjük