Ez vár rád ősszel a szerelemben: nagy kapcsolathoroszkóp

Vajon mit tartogat a hűvös évszak az érzelmek szempontjából? A horoszkópod elárulja.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A tavaszt és a nyarat tartják a szerelem évszakainak, pedig az ősz sem kevésbé romantikus. Vajon hogyan alakul a szerelmi életed az év hátralévő részében?

Olvasd el nagy őszi kapcsolathoroszkópunkat, és tudd meg, mire kell számítanod a párkapcsolatok terén!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Ha egyedülálló Kos vagy, olyasvalakivel fűzheted szorosabbra a szálakat, akit nem régóta ismersz, és nem is gondoltad volna, hogy lehet köztetek valami. Ha már van párod, csendes, nyugodt időszak következhet az ősz beköszöntével. Ez azonban nem jelenti azt, hogy semmit sem kell tennetek a kapcsolat működéséért!

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Ahogy hűl az idő, úgy izzik fel körülötted a levegő: még az sem kizárt, hogy válogathatsz a hódolók közül. Ezzel nem szabad visszaélned, mert később visszaüthet. Ha kapcsolatban élsz, meghittség, harmónia és egy kis eseménytelenség következik 2013 végéig.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az ősz az egyedüllét évszaka lehet az Ikrek számára, de ez az állapot olyannyira átmeneti, hogy a december eljövetelével új ismeretségre tehetsz szert, amiből nagyon hamar akármi lehet. Ha van barátod, konfliktusok lehetnek köztetek, és még egy esetleges szakítás sincs kizárva 2013 őszi hónapjaiban.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Ki kell lépned a komfortzónádból, hogy megismerd azt, aki neked való - ha azonban ezt megteszed, nagyon nagy esély van rá, hogy összeakadsz álmaid pasijával. Járj olyan helyekre, ahová nem szoktál, próbálj ki új dolgokat, légy nyitott! A kapcsolatban élő Rákok egy új szintre emelhetik a kapcsolatukat.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Úgy érezheted, most nincs szükséged egy kapcsolatra az életedben. Sokkal inkább foglalkozol a barátokkal, a bulizással és a flörtöléssel. Amikor lenyugszol egy kicsit, elképzelhető, hogy visszatér az életedbe valaki az, aki már egyszer jelen volt benne. Ha okosan alakítod a dolgokat, ebből még valami komoly is kialakulhat.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A lehetőségek az orrod előtt vannak, csak észre kell venned őket. A szűkebb ismeretségi körből felfigyelhet rád valaki, aki neked sem lesz közömbös. A szokásoshoz képest pörgősebb időszaknak nézel elébe az év hátralévő részében is. Ha kihasználod az alkalmakat, felejthetetlen élményekben lehet részed.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Nem szabad kapaszkodnod a múltadba, mert így elmehet melletted a jelen és a jövő. Zárd le az egykori történteket, és járj nyitott szemmel, mert ősszel valaki olyan léphet az életedbe, aki kárpótolhat a régi sérelmekért, és már nem is foglalkoztat majd a múlt. Ha kapcsolatban élsz, új időszak kezdődhet a szerelmetekben.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Az ősz a nyugalom, a csend időszaka lehet. Szánd arra, hogy kipihened a nyári fáradalmakat, mert most érzelmileg nem biztos, hogy készen állsz egy új kapcsolatra. Ne a bulizásban keresd a megnyugvást, inkább a csendes társasági programokra helyezd a hangsúlyt - lehet, hogy találkozol valakivel, aki jövőre elcsavarja a fejed.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Az élet választások elé állíthat a szerelem terén. Fontos, hogy elengedd a múltadat, és ne mások véleménye alapján dönts, inkább a megérzéseidre hallgass, még akkor is, ha fájdalmas, amit súgnak. Ha így teszel, az élet hamarosan kárpótol majd a veszteségekért - talán egy új szerelem formájában.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Ha viszonylag új kapcsolatod van, nem árt odafigyelned, mert most összerúghatjátok a port. Törekedj a békére, de vedd számításba, hogy talán mégsem illetek össze, és ne erőltesd azt, ami nem működik. Ha még nincs senkid, az ősz végén beléphet valaki az életedbe, aki sokáig ott is marad majd.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Vízöntőként nehéz dolgod lesz ősszel: a fájdalmas felismerések időszaka következhet. Lehet, hogy a szerelmed nem az, akinek gondoltad, és csalódhatsz. Ám hamarosan megérkezik a vigasz, akár az is megtörténhet, hogy egyszerre több hódolód lesz. Élvezd ki ezt az időszakot, mert rád fér az önbizalom-építés.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Az ősz a Halak számára romantikus élményeket tartogat. Ha van párod, most elmélyíthetitek a kapcsolatotokat, és a dolgok igazán komolyra fordulhatnak. Ha egyedül vagy, valószínűleg ez így is marad az év végéig, de ezután váratlanul megismerhetsz valakit, aki megbolygatja az érzéseidet.

Ezt is szeretjük