Találj rá a szerelemre Budapest és Esztergom között: Őszi Bringa Randi szombaton

Ha unod már a netes társkeresőket, neked való az Őszi Bringa Randi!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Már elmúltál 20, netán 30 és még mindig vagy már újra keresed a párod? Eleged van a névtelen netes társkeresőkből? Unod már, hogy dübörgő zene mellett próbálsz ismerkedni? Próbál ki az Őszi Bringa Randit október 8-án! Barangolj be a csapattal gyönyörű tájakat, egy csapat társra vágyó lánnyal és fiúval. Útközben játékos feladatok segítenek megalapozni a jókedvet és elősegíteni az ismerkedést.

Őszi Bringa Randi

Néha a pont közelben lévő helyek azok, amiket nem igazán ismerünk. Az aranyló ősz pedig a legkiválóbb alkalom arra, hogy bebarangold a környéket. Október 8-án felkerekedhetsz, és végigjárhatod a sok kis falut, dimbet és dombot, kanyart és lejtőt, Herceghalomtól Esztergomig.

Hol forgatták az Üvegtigrist?

Tudtad, hogy Zsámbékon a romtemplom egy földrengés mementója? És hallottál már a hangulatos töki pincékről, amik a Nyakas lankáin érő szőlőből készült bort rejtik?

És az megvan, hogy hol forgatták az Üvegtigris című filmet? Ha nem, akkor azért vágj neki, hogy megtudd, ha pedig igen, akkor biztos újra szeretnéd látni ezt a kultikus helyet.

Romantikus helyszín az ismerkedéshez

A csodaszép falvacskákon végigkerekező túra vége a királyok városában, Esztergomban lesz – ahol biztosan találtok majd magatoknak egy hangulatos helyet a Bazilika tövében. Vagy inkább a belváros girbe-gurba utcáin? Esetleg a Dunaparton?

2010 legizgalmasabb természetfotói

Nézegess képeket!

Elolvasom

Találka október 8-án 10 órakor

A találkozó reggel 10 órakor lesz a Déli pályaudvaron. A túradíj tartalmazza: a szervezést, és a kétfős túravezetést. Jelentkezés: bringarandi@freemail.hu vagy 06-20-573-4300, Kálmán Dóránál. Útvonal: Herceghalom- Zsámbék - Tinnye - Csolnok - Dorog - Esztergom

Játssz a Heineken kódokkal és nyerj!

Vásárolj promóciós csomagolású Heineken terméket, töltsd fel a kupakban vagy a nyitófülön található kódot és nyerj 4 fős amszterdami utazást vagy legyen tiéd a Heineken ajándékok egyike! Növeld a nyerési esélyed és játssz velünk 2024. július 17-ig!

Advertisement

Promóció

A túra akkor indul, ha minimum négy lány és négy fiú befizette a túradíjat. A minimális létszám tehát 8 fő, a maximális 20 fő. Amennyiben a túra nem indul a jelentkezők hiánya miatt, a túradíjat természetesen visszafizetik. A túrákat rossz idő esetén is megtartják.

Őszi Bringa Randi
Indulás: Budapest Déli pályaudvar
Időpont: 2011. október 8. 10 óra
Túradíj: 4250 forint
Útvonal: többnyire kis forgalmú országútakon
Táv: körülbelül 50 km
Bővebben: http://www.randimaskepp.hu
Ezt is szeretjük