Matolcsy György szerint normális a 314 forintos euró?

Nem kívánta kommentálni az eseményeket

Képeken a hét eseményei.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A hét eleje rögtön a holokauszt világnapjával kezdődött, emiatt rengeteg megemlékezést tartottak Magyarországon is. A forint értéke egész héten meglehetősen kritikus volt, péntekre 314 forint volt az euró. A jegybankelnök, Matolcsy György pedig először összevissza beszélt, majd nem kommentálta az eseményeket. Az euróval és a svájci frankkal - 257-nél - szemben kétéves, amíg a dollárral szemben kilenc hónapos mélypontra esett a forint - 232,5-nél.

Pénteken az egyik legmeghatározóbb magyar filmrendezőtől kellett elbúcsúznunk. Jancsó Miklós Kossuth- és Balázs Béla-díjas rendező 93 éves volt.

A héten átadták a teljesen felújított Ferenciek terét Budapesten. Ukrajnában pedig a drámai helyzet változatlanul tovább fokozódik. Nézd meg képeken a hét eseményeit!

További cikkeink a héten

Ilyen az idei tél első havazása

A KLIK reagált az őket ért vádakra

Brüsszel elítéli a rezsicsökkentést?

400 ezren haltak meg a mészárlásban

Az Egyesült Nemzetek Szövetsége 2005-ben január 27-ét nyilvánította a holokauszt nemzetközi emléknapjává, ugyanis 1945-ben ezen a napon szabadult fel a legnagyobb náci haláltábor, Auschwitz-Birkenau. Ennek értelmében a tagállamoknak kötelessége megemlékezni a közel hatmillió áldozatról, illetve olyan oktatási programokat indítani, amelyek elősegítik, hogy soha többet ilyen népirtás ne fordulhasson elő.

Ezt is szeretjük