Így hangzik egy valódi ördögűzés

Felvették, amikor a gonosz távozott

Hiszel a sátánban? A következő ördögűzéses videó után nem lesznek kétségeid.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Talán furcsának hangzik, de az ördögűzés gyakorlata létezik, sőt, a római katolikus egyház is elismeri már 1990 óta. A testületnek körülbelül 250 tagja van, akiknek az a dolguk, hogy kiűzzék a gonosz lelkeket, mondhatni a sátánt a hívő emberek testéből.

Anneliese Michel történetét talán ismered - az ő életéből forgatták az Ördögűzőt. A lány állította, hogy megszállta őt az ördög, és hosszú, érthetetlen szenvedés után meg is halt. De itt egy másik videó egy fiatal nőről, akit állítólag szintén a sátán irányít. Csak erős idegzetűeknek ajánlott.

Jó és rossz dzsinnek

A következő képsorokon nem a katolikus egyház ördögűzői láthatóak, hanem a muszlim vallás képviselői, ennek ellenére felkavaró, ahogyan a fiatal lányon elvégzik az ördögűzés szertartását.

Az angol felirat szerint Idrusban egy rossz dzsinn lakik, aki szeretné átvenni az irányítást a lány élete fölött. A dzsinnek egyébként az iszlámban olyan tűzből teremtett lényt jelképeznek, akik szabad akarattal rendelkeznek - azaz jók és rosszak is lehetnek -, de gyakoribb, hogy a rossz utat választják, és gonosz dolgokat sugallnak a megszállt személynek. Ők az iszlám vallás szerint a sátán leszármazottai.

A magát Izulnak nevező dzsinn azért szállta meg Idrus testét, hogy hatalmat gyakorolhasson fölötte, derül ki már rögtön a videó elején. Ha kíváncsi lettél, a videót teljes egészében megnézheted. Jó tanács: lehetőleg ne éjszaka és egyedül nézd meg, mert tényleg hátborzongató.

Idrus ördögűzése

Amikor a pap megkérdi, hogy miért, Izul nemes egyszerűséggel azt válaszolja, hogy mert Idrus jó ember, és a barátja. A pap erre azt feleli neki, hogy ha a barátja, akkor ne akarja őt irányítani, hagyja el a testét, illetve az iszlám alapjait hangsúlyozva azt ismételgeti újra és újra, hogy az embereknek csakis Allah a vezetője.

Ez, ahogy a videón is látszik, felbőszíti a feltehetően megszállt lányt, a teste megvonaglik, és a torkából kegyetlen hangok törnek fel. Kézzel-lábbal tiltakozik a pap ráolvasása ellen, alig tudják megfékezni. Amikor ez láthatóan nem hat, az oldalára fordítják, és elég nevetséges módon, hátba veregetéssel próbálják meg kiűzni belőle a gonoszt. Utána pedig a jelenlévők közös kántálásba kezdenek, Allah nagyszerűségét imába foglalva.

Nyerj ötcsillagos kényeztetést!

Ha most feliratkozol az új Femina-hírlevélre, megnyerheted a kétszemélyes, két éjszakára szóló 5 db szállásutalvány egyikét az 5 csillagos Hotel Divinusba. Nincs más dolgod, mint feliratkozni, és részt veszel a sorsoláson.

Feliratkozom és játszom

Promóció

A szertartás vezetője meggyőzi őt arról, hogy térjen vissza a jó dzsinnek sorába, mert akkor többé nem lesz magányos, és nem kell embereket megszállnia. A videó végén úgy tűnik, hogy Idrus tudata kitisztul, és Izul végleg távozik belőle.

Ezt is szeretjük