Képek! Bőrgúnyában parádézik Orbán Viktor
Mit művel a miniszterelnökünk?
A magyar miniszterelnök kovácsnak öltözött egy születésnap alkalmából.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A magyar miniszterelnök, Orbán Viktor már megint hihetetlenül megörvendeztette a nyilvánosságot. A következő szöveggel töltött fel albumot a Facebook-oldalára:

Ez nem a sherwoodi erdő, hanem a mecenzefi hámor. Aleksander Kwasniewskivel ütöttük a vasat.

Megszokott, hogy a miniszterelnök rengeteget utazik, de ez a mostani dolog valahogy más. Bőrruhát húzott Rudolf Schuster volt szlovák elnök 80. születésnaja alkalmából. A lényeg, hogy a miniszterelnök jól szórakozik! Legalábbis a boldog és gyermeki tekintetből azt lehet leszűrni, hogy sokkal jobban élvezi fogni a kalapácsot, mint öltönybe bújva az országot irányítgatni. Nézd meg képeken Orbán Viktor legújabb kalandját!

Döbbenetes a hasonlóság Orbán és Putyin között

A magyar miniszterelnök, Orbán Viktor élete a napokban meglehetősen felpörgött. Nem elég, hogy Rogán Antal családját látogatta Szakonyfalun, vagy az Aranylabda-díjátadón mosolygott büszkén a sztárfocisták körében, most még az orosz elnökkel is kezet rázhatott, és nem is akármiért. Az orosz államfő, Vlagyimir Putyin Moszkva környéki, novo-ogarjovói rezidenciáján fogadta Orbánt január 14-én, kedden. Nézd meg képeken a két elnök közti hihetetlen hasonlóságot!

Ezt is szeretjük