Orbán kislányával szelfizett, hálaáradat indult FB-oldalán
Egy órája osztotta meg Orbán Viktor legfrissebb fotóját. Elismerő szavak és kitartásra buzdítás követte.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A miniszterelnök ma dél után nem sokkal osztotta meg FB-oldalán kislányával készített szelfijét. A kormányfő a galyatetői turistaközpont átadásán vett részt, ahol beszédet is mondott. A fotó apropója a galyatetői turistaközpont átadása, ahol az arra járókat szelfi készítésére is buzdítják:
"Amennyiben meg kívánod üzenni a nagyvilágnak, hogy itt jártál: készítsd magadról egy gyönyörű szelfit és oszd meg az oldalunkon."

A megosztást követően elképesztő mennyiségű hozzászólás született a poszt alatt, ahol a kormányfőt arra buzdítják követői, hogy ne hagyja abba az utat, amit elkezdett a migrációs válság kapcsán.

"Van mikor valakit kineveznek. Viszont van mikor valaki kiemelkedik. Elöbb egy ország, majd egy térség (Közép-Európa), végül egy egész kontinens élére kerül!
Miniszterelnök Úr, kérem ne álljon meg!!!!"

"ORBÁN VIKTOR ma Európa legnagyobb politikusa. ORBÁNT az Európai Unió élére, és a vén kontinens túléli napjaink mély válságát!!!!!!!!!"

"Férfivá es igazi államfővé érett a miniszterelnökünk."

"Jo Ember, nagyon jo Miniszter Elnok es biztosan jo Apuka! Vedd meg Europat! "

Orbán hangsúlyozta, a normális élet építéséről sem mondhatunk le

A kormányfő a galyatetői turistaközpont megnyitó ünnepségében beszédet is mondott. A migrációs válságra utalva hangsúlyozta, az országot meg kell védeni, és ebben nem lehet engedményt tenni, ugyanakkor a kormány a normális élet építéséről sem mondhat le.
Ennek pedig egyik fontos eleme a természetjárás fejlesztése, ami lehetővé teszi, hogy "az ország valóban a miénk lehessen", belakható és elérhető legyen legtávolabbi pontja is - fogalmazott Orbán Viktor.

Ezt is szeretjük