Orbán Viktor nem szégyelli a szenvedélyét
Minden gondolatát megosztja a lakossággal
A miniszterelnök háromhavonta küldi kényszeresen a leveleit.

Dia

 	Lényeg az aktualitás 	Orbán Viktor idén júliusbnan kiküldött levelében értesíti az embereket a 2 hónappal azelőtt történt eseményről, miszerint Magyarország kikerült a túlzottdeficit-eljárás alól.

Lényeg az aktualitás

Orbán Viktor idén júliusbnan kiküldött levelében értesíti az embereket a 2 hónappal azelőtt történt eseményről, miszerint Magyarország kikerült a túlzottdeficit-eljárás alól.

Dia

	Kettős állampolgárok	A határon túl élő magyar állampolgároknak 2013. februárjában küldött levelet Orbán Viktor, amelyben az új polgárokat köszönti és biztosítja afelől, hogy ezentúl mindenről levelet fognak kapni.

Kettős állampolgárok

A határon túl élő magyar állampolgároknak 2013. februárjában küldött levelet Orbán Viktor, amelyben az új polgárokat köszönti és biztosítja afelől, hogy ezentúl mindenről levelet fognak kapni.

Dia

	Levél csak vidékre	A miniszterelnök Orbán Viktor a kistelepülések lakóinak is írt, amiben az önkormányzatok adósságának állami konszolidációjáról nyújtott tájékoztatást.

Levél csak vidékre

A miniszterelnök Orbán Viktor a kistelepülések lakóinak is írt, amiben az önkormányzatok adósságának állami konszolidációjáról nyújtott tájékoztatást.

Dia

	Devizahiteleseknek	A miniszterelnök 2011-ben írt levele a közalkalmazottakhoz a devizahitel-tartozásukkal kapcsolatos, mégpedig, hogy a kormány segíteni akar a rögzített árfolyamon történő végtörlesztéshez azzal, hogy kedvezményes kamatozású forinthitelt biztosít.

Devizahiteleseknek

A miniszterelnök 2011-ben írt levele a közalkalmazottakhoz a devizahitel-tartozásukkal kapcsolatos, mégpedig, hogy a kormány segíteni akar a rögzített árfolyamon történő végtörlesztéshez azzal, hogy kedvezményes kamatozású forinthitelt biztosít.

Dia


            	Nemzeti Konzultáció
            	A kormányfő az állampolgárok új alkotmányrendszerrel kapcsolatos véleményére is kíváncsi volt, mint például mit szólnának ahhoz, ha egy szülő a kiskorú gyereke helyett leadhatja a szavazatát.

Nemzeti Konzultáció

A kormányfő az állampolgárok új alkotmányrendszerrel kapcsolatos véleményére is kíváncsi volt, mint például mit szólnának ahhoz, ha egy szülő a kiskorú gyereke helyett leadhatja a szavazatát.

Dia

 	Arányos növekedés 	Orbán Viktor 2011-ben a nyugdíjasoknak is írt, amiben garantálja, hogy nem változik a nyugdíj értéke és hogy a rezsi nem fog nagyobb mértékben nőni, mint a nyugdíjak.

Arányos növekedés

Orbán Viktor 2011-ben a nyugdíjasoknak is írt, amiben garantálja, hogy nem változik a nyugdíj értéke és hogy a rezsi nem fog nagyobb mértékben nőni, mint a nyugdíjak.

Dia

 	Vissza a múltba 	A rendőröknek szóló levelében arra kérte a szakmabelieket, hogy ne vonja el a figyelmüket a munkától a semmisségi törvény, ami szerint a 2006-os zavargások résztvevőivel szemben hozott valamennyi ítélet és intézkedés semmis, ha az kizárólag rendőri vallomáson alapul.

Vissza a múltba

A rendőröknek szóló levelében arra kérte a szakmabelieket, hogy ne vonja el a figyelmüket a munkától a semmisségi törvény, ami szerint a 2006-os zavargások résztvevőivel szemben hozott valamennyi ítélet és intézkedés semmis, ha az kizárólag rendőri vallomáson alapul.

Dia

	Ha kell, ha nem	A rezsicsökkentésről is kaptak köszönőlevelet azok, akik aláírták, hogy támogatják a kormány ezen kezdeményezését. A levelezés nem mindig zökkenőmentes, hiszen egy 9 éve halott férfi is rákerült a levelezőlistára.

Ha kell, ha nem

A rezsicsökkentésről is kaptak köszönőlevelet azok, akik aláírták, hogy támogatják a kormány ezen kezdeményezését. A levelezés nem mindig zökkenőmentes, hiszen egy 9 éve halott férfi is rákerült a levelezőlistára.

Blog.hu ajánló
Fotó: