Elterült, mint egy zsák krumpli! Hatalmasat esett a színpadon a One Direction énekese
Louis Tomlinson megcsúszott és hanyatt esett egy koncerten.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Még a legjobbakkal is előfordul, hogy hiba csúszik a számításukba, és nem úgy sülnek el a dolgok, ahogyan kellene. A legjobban begyakorolt műsorok menetébe is beleszólhat egy nem várt körülmény.

Louis Tomlinson

Ez történt a minap a One Direction koncertjén is, amikor az egyik tag, Louis Tomlinson futás közben megcsúszott, és egy hatalmasat esett a színpad közepén.

Hanyatt esett a koncerten

A One Direction éppen a Take Me Home elnevezésű turnéját tölti, és a koncertsorozat bőven tartogat meglepetéseket számukra. Legutóbb egy vicces esetnek lehettek szemtanúi a rajongók.

Javában folyt a zenekar ausztráliai fellépése, több ezren érkeztek a koncertre. Amikor az együttes a Kiss You című számot adta elő, a közönség tombolt, és a hangulat a tetőfokára hágott. Valószínűleg ezt élte át teljes szívvel a zenekar 21 éves tagja, Louis Tomlinson is, mert úgy döntött, hogy vad futkározásba kezd a színpad közepén.

Ám a színpad felszíne még nem száradt meg a srácok előző showeleme, a víziharc után, és ez lett Louis veszte: a nagy futkározásban megcsúszott, és egy szempillantás alatt elterült a rajongók szeme láttára, úgy, hogy még a lábai is égnek álltak. A zenekar nem hagyta abba a dalt: amíg Tomlinson a padlón feküdt, a bandatársak köré gyűltek, és felette állva énekeltek tovább.

Videó is készült róla

Az együttes jól fogadta az esetet, és viccesen reagáltak társuk nem csekély zakózására. A One Direction egyébként is híres vicces előadásairól, közönségközpontú koncertjeiről, valamint laza, fesztelen stílusáról, és ez a néhány dolog most sem maradt ki a fellépésből.

A kínos, de egyben mókás esetről persze videó is készült, és azonnal felkerült az internetre, így azok is láthatják Louis hatalmas esését, akik nem voltak jelen a koncerten. Ide kattintva te is megnézheted a felvételt!

Ezt is szeretjük