Pont ő beszél? Az énekes alaposan beszólt a zenésztársaknak

Koncertjeiken, videoklipjeikben való viselkedésüket kritizálta a One Direction énekese.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry Styles, a One Direction énekese új albumuk, a This Is Us kapcsán adott interjúja alkalmával nemtetszését fejezte ki a twerking miatt.

A legújabb táncőrületet ugyanis, bár nagy divat celebkörökben, a 19 éves énekes nem tartja helyénvalónak, mivel a tizenévesek kedvencei rossz példát mutatnak vele.

Harry szerint az erősen szexuális töltetű twerking nem való a színpadra, hiszen semmi jóra nem tanít, csupán a csapodár szexualitásra buzdítja a fiatalokat. Mindez azért is hangzik furcsán pont tőle, mivel maga is hajlamos túlságosan elengedni magát a színpadon.

A twerking pedig hódít

Noha korábban a twerking az amerikai hip-hop világ sajátos tánca volt, ma már közismert és közkedvelt lett, tehát bekerült az úgynevezett mainstream vonalba.

Pontos elnevezését azonban sokan nem ismerik - készülnek is betenni az Oxford értelmező szótáraiba -, még akkor sem, ha videoklipekben, popkoncerteken az ember lépten-nyomon twerkingelő énekesekbe botlik.

Rihanna, Miley Cyrus és még sokan mások is gyakran kapják elő twerkingtudásukat a színpadon, Harry Styles így tehát nem kevés zenésztársát kritizálta megnyilvánulásával.

A tánc lényegi eleme, hogy kissé hajlított térdekkel, terpeszben állva kell rázni a popsit és a csípőt. Számos videó tanít a neten is erre a típusú táncra, így bárki elsajátíthatja a twerking csínját-bínját.

Harrynek is el kell fogadnia

Bár a One Direction énekesét felháborítja a dolog, úgy néz ki, kénytelen lesz feldolgozni, hogy a twerking bizony sokak kedvencévé vált. Persze feltételezhetően ő sem hunyja be a szemét, amikor egy csípőjét rázó csinos lányt lát.

Annál is inkább, mert magát Harryt sem szentként ismerhette meg a nagyközönség, hanem igazi Casanovaként. Bennfentesek szerint az énekes bevett szokása, hogy egyszerre több lánnyal tölti az éjszakákat, sőt, volt már arra is példa, hogy idősebb nőkkel szűrte össze a levet. Kissé ellentmondásos tehát, hogy a srác erkölcscsőszként nyilatkozott a twerkingről az ominózus interjúban.

Értelmetlen kukacoskodását magyarázhatja az is, hogy leplezni próbálja sértődöttségét egy megjegyzés miatt, melyet exe, Taylor Swift tett nemrégiben a MTV VMA gálán. A szőke énekesnő ugyanis besöpört egy díjat I Knew You Were Trouble című daláért, melyet - mint a díj átvételekor elmondta - Harryvel való szakításának köszönhet, hiszen az inspirálta őt a megírásában.

Ezt is szeretjük