Ez épül Budapest egyik legszebb pontján! Kevesen tudnak róla, pedig holnap nyit

Nézd meg, mi nyílik Budapest belvárosában, a Március 15. téren!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Augusztus 6-án a budapesti Március 15. téren nyílik meg az ország legnagyobb Szurkolói Központja, ahol egy hatalmas, kilátóként is működő 35 négyzetméteres kivetítőn nézhetik majd az érdeklődők a riói XXXI. olimpián zajló eseményeket. Az M4 Sport élő közvetítésének szüneteiben a televízió szakértői, műsorvezetői, valamint olimpiai és világbajnokok elemzik majd az eseményeket, jelentette be Vaszily Miklós, az MTVA megbízott vezérigazgatója.

A Szurkolói Központ az olimpia ideje alatt hétköznaponként délután 3-tól este 11-ig, hétvégén pedig a családi napok keretében már délelőtt 10-től, folyamatos sportközvetítéssel és izgalmas programokkal várja a nézőket Budapest egyik legszebb pontján.

Különleges LED-fal

Augusztus 6-án a délelőtti kapunyitást követően izgalmas közvetítésekkel, mint például a 14 órakor kezdődő magyar-szerb vízilabda-mérkőzéssel várja a Szurkolói Központ az érdeklődőket, akik már az első napon szurkolhatnak többek között a magyar úszóknak, Verrasztó Dávidnak, Hosszú Katinkának, a sportlövőknek, a tornász Hidvégi Vidnek, a wimbledoni páros döntős Babos Tímeának vagy a vívó Szász Emesének.

Az augusztus 6. és 20. között látogatható Szurkolói Központ óriási és belvárosi kilátóként is működő LED-falát a Március 15. térről is jól lehet majd látni, így nem csak az egyszerre hatás fő befogadására alkalmas létesítményből, de akár a térről is tömegek követhetik majd az eseményeket.

A helyszín külön érdekessége, hogy a LED-falat nem csupán nézni lehet, de fel is lehet menni a tetejére. A speciális kialakítású LED-fal tetején egy kilátó található, ahonnan egészen különleges módon lehet majd a budapesti panorámát élvezni.

A mintegy 700 négyzetméteres helyszín nyitott, könnyen átjárható és akadálymentesített lesz. A teret a 35 négyzetméteres kivetítő uralja majd, a Szurkolói Központ területén a nézők kényelmes körülmények között szurkolhatnak a magyar sportsikerekért.

Élő közvetítés és ismétlések

A nyitástól az élő közvetítés kezdetéig az előző napi versenyszámok ismétlésére kerül sor a látogatókat megmozgató sportvetélkedők, illetve a hétvégi családi programok mellett, majd délután és este az élő közvetítéseken lesz a hangsúly, magyar olimpikonok és sportszakértők közreműködésével. A Szurkolói Központból az M4 Sport az élő közvetítések között több alkalommal élőben jelentkezik majd.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

A Szurkolói Központ ideje alatt számos, a közvetítéseket kísérő rendezvényre is sor kerül, így folyamatosan zajlik majd az új és használt, de jó állapotú sportszerek gyűjtése is. A kedvezményezettek a Vodafone Digitális Iskola Program keretében az ország 25, döntően hátrányos helyzetű iskoláiban tanuló gyermekek lesznek.

Hétköznapokon 15:00 és 23:00 között, hétvégén pedig 10:00 és 23:00 között tart majd nyitva a létesítmény, amely Budapest V. kerületében, a Március 15. téren várja a látogatókat. A Szurkolói Központba a belépés ingyenes.

Kép: MTI/Bruzák Noémi

Ezt is szeretjük