Megnyerte a Jackpotot a férfi: nem sejtette, hogy tragédia lesz a vége

A nyertes sorsjeggyel a kezében azt hitte, hosszú, boldog éveknek néz elébe, de tévedett.

kaparos-sorsjegy
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szörnyű tréfát űzött a sors egy 51 éves New York-i férfival januárban. Az ácsként dolgozó Donald Savastano egy decemberi tankolás alkalmával hirtelen ötlettől vezérelve vásárolt egy karácsonyi sorsjegyet, az autóban lekaparta, és kiderült, hogy megnyerte az egymillió dolláros Jackpotot. Amikor kézhez kapta az adólevonások után 163 és félmillió forintnak megfelelő összeget, azt nyilatkozta a lapoknak, hogy vesz egy új kisteherautót, visszafizeti a hiteleit, és befektet a jövőjébe.

Az addig egyszerűen élő Donald arra is szánt pénzt, hogy kivizsgáltassa magát, mert az utóbbi időben nem volt jó a közérzete. Arra azonban nem számított, hogy a dolgok ilyen tragikus fordulatot vesznek: az orvosnál ugyanis kiderült, hogy előrehaladott tüdőrákja és agydaganata van.

donald

Hamarosan kórházba került, állapota rohamosan romlott, és az orvosok sem tagadták, hogy nem jók a kilátásai. Végül hazaengedték, és nem egészen három héttel a pénz kézhezvétele után a férfi a New York-beli Sidney-ben, otthonában, családja körében elhunyt. Barátnője, aki tíz éve vele volt, édesanyja, négy fivére és két nővére gyászolja.

Ezt is szeretjük