Ebbe a tulajdonságodba szeretnek bele a férfiak: válassz egy nyári virágot, és kiderül!

Választásod belülről fakadó nőiességed tükörképe.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Férfiszemmel látni magad akár egy percig is kész ajándék lenne, hiszen ezáltal olyan tudás birtokába juthatnál, amiről csak feltételezéseid lehetnek. Szerencsére azonban van egy furfang, amellyel így is szert tehetsz bizonyos hőn áhított információkra: az ezotéria segít.

Gyorstesztünk által most megtudhatod, benned mint nőben mi a megkapó a férfiak számára, mely tulajdonságodba szeretnek bele. Nem kell mást tenned, mint első sugallatodra hallgatva választani egyet a fenti nyári virágokból. Választásod belülről fakadó nőiességed, vonzalmad, kisugárzásod tükörképe lesz. Olvasd el lent, benned mi fogja meg a férfiakat.

Tűzliliom: még a virág neve is csupa szenvedély, ahogy te magad is. Egyetlen pillantás, és a férfi még a nevére sem emlékszik, olyannyira lebilincseled.

Begónia: feltűnő jelenség vagy, aki mágnesként vonzza a férfiszemeket. Stílusos vagy, belsőd pedig kiválóan harmonizál külsőddel. Ez az egység megragadó.

Petúnia: csak úgy burjánzik belőled a szexualitás, ám semmiképpen sem közönségesen, hanem csalogatóan, vonzóan. Ellenállhatatlannak látnak.

Árvácska: ártatlanságod megszólítja a férfiszíveket. Oltalmazni, erős férfiként melletted állni vágynak, és imádják, hogy romlatlan és kedves a természeted.

Dália: nyugalom, optimizmus és harmónia árad belőled, mosolyogsz, ami az emberekből általában véve is, de a férfiakból kiváltképp vonzalmat vált ki.

Rózsa: maga vagy a klasszikus nőiesség, melletted igazi férfi lehet, aki a párod lesz. Határozott, céltudatos is vagy emellett, a párosítás pedig igazán csalogató.

Tetszel neki?

Árulkodó jelek, hogy semmi kétség, tetszel a férfinak: kattintsd végig képgalériánkat!

15 árulkodó jel, hogy tetszel a férfinak

Nézegess képeket!

Elolvasom

Nyerj ötcsillagos kényeztetést!

Ha most feliratkozol az új Femina-hírlevélre, megnyerheted a kétszemélyes, két éjszakára szóló 5 db szállásutalvány egyikét az 5 csillagos Hotel Divinusba. Nincs más dolgod, mint feliratkozni, és részt veszel a sorsoláson.

Feliratkozom és játszom

Promóció

Ezt is szeretjük