Nagy nyári szerelmi horoszkóp: neked mit tartogatnak a csillagok?

Vajon hogyan alakul a szerelmi életed idén nyáron? Tudd meg már most - elárulják a csillagok.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az Ikreknek igazi romantikus kaland lehet ez a nyár, míg a Bikáknak sokat kell mesterkedniük, hogy kihozzák belőle a legtöbbet.

Nézd meg, neked mit tartogat az idei forró évszak a kapcsolatok és a szerelem terén! 

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A nyár elején szinte mindig ráérzel majd, mit kell tenned azért, hogy a dolgok a lehető legjobban alakuljanak. A Kosok idén köttetett kapcsolatai jó eséllyel lesznek hosszú távúak, sőt, akár életre szólóak is. Akkor sem szabad csüggedni, ha még nem találtad meg az igazit: kalandos nyárban lesz részed.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Muszáj két lábbal a földön állnod, és most nem engedheted meg magadnak, hogy sodródj az árral, mert akkor könnyen rosszul alakulhatnak a dolgok. Próbáld meg a legtöbbet kihozni a mindennapokból. Ha már van párod, törekedj rá, hogy megtartsd! Ha még nincs, talán nem ez a legmegfelelőbb időszak egy kapcsolat elkezdésére.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Úgy tűnik, ez a nyár az Ikreknek kedvez a legjobban szerelmi téren. Mindent beborít a romantika, és rózsaszín szemüvegen keresztül látod a világot. De vigyázz, mert ha vakon közlekedsz, könnyen megbotlasz! Néha tekints ki a nagy boldogságfelhő mögül, és vedd észre a kevésbé kellemes dolgokat is.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A Rákok számára is hasonlóan szerencsésen alakulhatnak a dolgok. Ha még nincs senkid, könnyen rátalálhatsz a neked való társra, sőt, könnyen megeshet, hogy válogathatsz is a jelentkezők közül. Ha pedig már van valakid, ez a nyár alkalmas arra, hogy még jobban elmélyítsétek a kapcsolatotokat.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Ha Oroszlán vagy, nem árt nyitott szemmel járnod a nyáron, hiszen lehet, hogy végig az orrod előtt volt az, akit az égiek neked szántak. Talán még jó barátságot is ápolsz vele, csak eddig nem vetted észre, hogy az érzelmeitek már régen más természetűek. Az is előfordulhat, hogy a dolog nem nyer viszonzást, ám ebben az esetben sem árt tisztázni a helyzetet.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Próbáld egy kicsit reálisabban és tisztább fejjel szemlélni a mindennapok és a kapcsolatok dolgait, ugyanis a Szüzek hajlamosak hosszabb ideig álomvilágban élni. Ha újraértékeled a nézeteidet, egészen új összefüggéseket fedezhetsz fel, ami a szerelmi életed alakulására is jótékonyan hathat.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A Mérlegeknek nem az idei nyár lesz a legalkalmasabb egy jó viszony kialakítására, és a meglévő párkapcsolatukban is sok konfliktusban lehet részük. Talán ez lesz a szakítás időszaka is, de ebben az esetben okkal történnek a dolgok, és a kapcsolat felbomlása nem egy korszak végét jelenti, hanem új lehetőségek tárházát nyitja majd meg.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Ha Skorpió vagy, ez a nyár igazi kaland lehet számodra. Most nem érdemes komolyan venni minden egyes flörtöt és sokatmondó pillantást, egyszerűen élvezd ki, hogy könnyen hódítasz, és sokan rajonganak érted. Inkább az ősz és a tél lesz az, amikor ideálissá válik az időzítés egy kapcsolathoz - most inkább a pillanatnak élj.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Döcögősen indulhat a június, és talán az egész hónap ilyen is marad, de júliusban már más lesz a helyzet. Elsőre nem is gondolnád, milyen változásokat hoz majd az életedbe egyetlen apró, jelentéktelennek tűnő változás. Augusztusra már egészen más színben láthatod a dolgokat, és a nyár első fele egészen távolinak fog tűnni.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Itt az ideje, hogy lazíts egy kicsit, és engedj az elveidből. Ha ezt megteszed, felejthetetlen élményekben lesz részed. Ha átadod magad a spontaneitásnak, és kifogások helyett inkább beleveted magad a nyárba, könnyedén kötsz majd új ismeretségeket, amelyekből a későbbiekben akár mélyebb kapcsolat is kialakulhat.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Ha úgy érzed, most jobban esne az egyedüllét, mint egy kapcsolat, annak oka van. Talán még nem zártál le magadban egy régebbi szerelmet, vagy egyszerűen úgy érzed, most nincs szükséged társra. Fontos, hogy hallgass a belső hangra, és ha inkább egyedül lennél, tégy úgy. Csak akkor flörtölj, ha úgy érzed, készen állsz rá.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Idén nyáron a Halak fejét sokkal könnyebben elcsavarják, mint eddig bármikor. Különösen nagy vehemenciával veted bele magad a szerelembe, és ez egy kissé ijesztő lehet - akár még számodra is. Ettől függetlenül élvezd ki a nyár adta lehetőségeket, mert ha elkezdődik a tanév, nem lesz ennyi kapacitásod a nagy érzelmekre.

Ezt is szeretjük