Pasifogó praktikák, amik fordítva sülhetnek el: teljesen leégetheted magad

A szempilla-rebegtetés még oké, de néhány trükköt inkább mellőzz!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amióta világ a világ, a két nem sokféle praktikát próbált már bevetni, hogy felhívja magára a másik figyelmét - bár az udvarlás sokáig a férfiak sajátja volt, a nőket sem kell félteni, hiszen megvannak a módszereink arra, hogy felkeltsük a kiszemelt férfi érdeklődését.

Néhány agyafúrtnak hitt praktika azonban fordítva sülhet el, és ha nem vigyázol, akkor ahelyett, hogy lehengerelnéd a pasit, teljesen lejáratod magadat előtte.

Benne vagy a buliban?

Ha úgy érzed, a suli nagymenőjének figyelmét nem egy szende kislány fogja felébreszteni, és természetednél fogva amúgy is te vagy az összes buli lelke, érthető, ha meg akarod mutatni neki, milyen jó társaság vagy, és hogy melletted állandóan zajlik az élet.

Ezzel nincs is baj, de vigyázz, nehogy túlzásba vidd a bulizást, és átess a ló másik oldalára. Egy őrülten táncoló és felhőtlenül bulizó lány izgalmas és vonzó lehet, de ne azzal próbáld meg bizonyítani, hogy mennyire laza vagy, hogy versenyt kezdesz inni a pasival. Józanon ugyanis még megtalálod a határt a bulizás és a ciki dolgok művelése között, de részegen ez már nem biztos, hogy menni fog.

Arról nem is beszélve, hogy lerészegedni bárki képes, de bulizni és másokat is szórakoztatni csak kevesen - inkább ezt a tulajdonságodat domborítsd ki, ha nem akarod, hogy a pasi leírjon a listájáról.

Mindenki téged akar

Egy mondás szerint semmi nem hívja fel jobban egy férfira egy nő figyelmét, mint egy másik nő figyelme. Valószínűleg ez fordítva is működik, vagyis egy kis féltékenység könnyen ráébresztheti a kiszemelt srácot, hogy ha nem lép időben, könnyen lemaradhat rólad.

Ám ha a féltékenységet te generálod, az könnyen a visszájára sülhet el. Ha látványosan flörtölsz mindenkivel, elég kevés az esély arra, hogy a srác komolyan fog venni, ha pedig egyenesen te magad hívod fel rá a figyelmét, hogy állnak sorba a kegyeidért, könnyen lehet, hogy felszínesnek gondol majd, vagy éppen azért adja fel a próbálkozást, mert úgy érzi, hiába tart téged különlegesnek, neked ő is csak egy a sok közül.

Kirakatbaba

Ne legyünk álszentek, a fiúk számára fontos a vizuális inger, és egy miniszoknya biztosan nem hagyja őket hidegen, de ha azt szeretnéd, hogy a pasi potenciális barátnőként tekintsen rád, akkor ne azt próbáld elérni, hogy csak a vonzó külsőségeket lássa benned.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ha le akarod hengerelni a srácot, akkor persze öltözz fel csinosan, de ne légy közönséges, és ne is mutass meg egyszerre mindent, különben a pasi azt gondolhatja, nálad ez minden, amivel le tudod kötni az érdeklődését, beszélgetésre ne is számítson.

Ezt is szeretjük