Nem fogod elhinni, hány évesek! Ez a 4 magyar fiú neked is tetszeni fog

A No Respect tagjai még iskolába járnak, de ez nem akadályozza meg őket a zenélésben.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
A No Respect tagjai még iskolába járnak, de ez nem akadályozza meg őket a zenélésben.

Mostanában egyre többször hallani egy feltörekvő magyar zenekarról, a No Respectről. A tagok még csak 15-16 évesek, de már megjelent egy kislemezük, két videoklipjük, egy dalszöveges videójuk, és most a Ki Mit Tube-on is láthatod őket.

Az énekes Ati és a gitáros Ricsi már az óvodában is barátok voltak. Matyival, a dobossal nyolc évig egy osztályba jártak, Ábellel, a basszusgitárossal pedig néhány éve barátkoztak össze. Ismerd meg a No Respectet, és nézd meg az új klipet lent!

Ha még többre vagy kíváncsi, a zenekar Facebook-oldalát ide kattintva nézheted meg, az Instagramon pedig ezen a linken követheted őket. A YouTube-csatornáért kattints ide!

Kislemez és koncertek

Áprilisban nyilvánosságra került a No Respect zenekar négy számot tartalmazó, Tiszteletlen című EP-je, azóta pedig újabb dalokkal és videókkal jelentkeztek. A zenéket és a szövegeket is ők írják, a klipeket pedig barátjuk és segítőjük, Futó Jankó készíti nekik. A zenekar énekese, Papp Attila adott egy kis betekintést a munkálatokba.

- A dalok elkészítése hosszadalmas folyamat - kezdi Ati. - A gitáralapokat többnyire én írom meg, amit a próbateremben egészítünk ki négyen, úgy, hogy mindenki beleviszi a saját stílusát. Jelenleg hat számunk van publikálva, és még további kettő megjelenésre vár.

A fiúk végigkoncertezték a nyarat, több budapesti és vidéki fellépésük volt, és Atitól azt is megtudhattuk, melyik volt számukra a legmeghatározóbb idén.

- Az év eddigi legemlékezetesebb koncertje kétségkívül a nyár legutolsó bulija volt Isaszegen. Mivel rég nem játszottunk hazai közönség előtt, ezért nagyon meglepett minket, hogy a lakóhelyünkön is ennyien tudnak azonosulni a stílussal, amit képviselünk. Itt ismerkedtünk meg az este másik fellépőjével, Szabyesttel, akivel a backstage-ben megbeszéltük, hogy improvizálunk egy közös számot.

Ki Mit Tube

A csapat legújabb klipjével, a Kőbe vésett jellel indult az idén is megrendezésre kerülő Ki Mit Tube videós versenyen, ahol hamar feljöttek az első negyven közé. A bemutatkozó videójukat ide kattintva nézheted meg, szavazni pedig ezen a linken tudsz.

- Nem az a célunk, hogy megnyerjük a versenyt - mondja Ati. - Azért indultunk el rajta, mert szerettük volna kipróbálni magunkat egy teljesen más közegben, és kíváncsiak voltunk, hogy milyen visszajelzések érkeznek.

Kattintsd végig a fotókat, és nézd meg, kik alkotják pontosan a No Respect zenekart! Lejjebb görgetve megtalálod a legújabb klipjüket, ami augusztus végén jelent meg.

Képek: Futó Jankó

Ezt is szeretjük