Megőrült a magyar zenekar: ezzel a videóval lepték meg az internetet

Nézd meg!

Bemutatták a No Respect legújabb, Hova sodor az éj című klipjét.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tegnap este megjelent a No Respect legújabb, Hova sodor az éj? című klipje, ami már az ötödik a sorban, és az eddigiekhez hasonlóan teljesen önerőből készült. Ezen kívül azonban nem sok közös van a magyar zenekar korábbi videóiban és az új kisfilmben: már az előzetes bemutatásakor is sejteni lehetett, hogy ez most mind képileg, mind zeneileg valami egészen más lesz, mint amit megszokhattunk tőlük.

A fiúk ezúttal viccesre vették a figurát, és nem kevés iróniával megspékelve mutatták be az elmúlt 15 év legmeghatározóbb stílusait az emótól kezdve a gengszterfigurán át egészen a modern, macklemore-os trendekig. Az egész klip egy óriási, bulizós őrültség, ami a dal hangulatához is remekül passzol.

Ha élőben is megnéznéd a No Respectet, ne hagyd ki legközelebbi koncertjüket, melyet 2016. december 10-én, este 8 órai kezdéssel tartanak Budapesten. Kattints ide az esemény megtekintéséhez!

A No Respect jelentős változáson ment keresztül az elmúlt egy-másfél évben: a tagok szemmel láthatóan kezdenek felnőni, és már nem azok a kissrácok, akik első videoklipjük megjelenése idején voltak. Nézd meg a legújabb, Hova sodor az éj? című számhoz készült kisfilmet, még több információért pedig látogass el a Facebookra és az Instagramra!

Ezt is szeretjük