Nyíltan beszélt szüzessége elvesztéséről az énekes! Azt sem tudta, mit csinál

Nick Jonas 20 éves korában vesztette el a szüzességét.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nick Jonas a minap részt vett a Reddit AMA című kérdezz-felelek programjában, melynek keretein belül a rajongók bármit megtudakolhattak az énekestől.

Szóba jött az a szüzességi gyűrű is, amit Nick és testvérei kamaszként éveken át viseltek, megfogadva, hogy a házasságig megőrzik ártatlanságukat. Erről beszélt a 23 éves sztár a Redditen: olvasd el, mit írt!

Ezért viselte a gyűrűt

"Hihetetlenül vallásos családból jövök, úgy nőttem fel, hogy az apám lelkész volt, és csakúgy, mint az elnök családját, vagy bárkit, aki közszereplő, minket is erősen vizsgáltak az egyházon belül: úgy néztek ránk, mintha mi jelentenénk a példás családmodellt. Szóval már jóval a karrierünk kezdete előtt ezzel kellett élnünk" - kezdte Nick Jonas.

"Volt egy személy a templomban, aki egyszer azt követelte, hogy az ifjúsági közösség összes tagja viselje a szüzességi gyűrűt, és vállalja az ezzel járó kötelezettségeket, úgyhogy anélkül, hogy teljesen értettük volna, mibe is kezdünk, fogadalmat tettünk.

De ahogy felnősz, és éled az életed, kialakul a saját világnézeted, véleményed, ez pedig a hitre, a szexre és minden olyan dologra vonatkozik, amit a szüleid tanítottak, vagy a vallás tanított, és meghozod a saját döntéseidet.

Én is elkezdtem a saját döntéseim szerint élni, beleszerettem valakibe, úgy döntöttem, hogy lefekszem vele, és innentől kezdve a dolog már csak rólam szólt, a saját férfilétemről, illetve arról, hogy jól érezzem magam a választásaimmal. Aztán már köze lett a művészetemhez és ahhoz is, hogy mit gondolnak rólam az emberek, mit gondol a nyilvánosság.

Sokak számára nagyon furcsa volt, hogy valaki, aki ilyen fiatal, ráadásul egy fiúbanda tagja, szüzességi gyűrűt visel. De visszatekintve azt hiszem, annak ellenére, hogy kihívás volt ezzel élni, és kemény volt, hogy ezzel azonosítanak, mégis jó dolog volt. Új perspektívát adott, és ma már azt tartom a legfontosabbnak, hogy én rendben legyek magammal mint férfi, és a döntéseimmel, amiket hoztam."

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük