10 éven át mindennap lefotózta magát a fiú - Ennyit változott az arca 14 és 24 éves kora között
A brit fiatalember a több mint 3650 szelfit videóban mutatta meg.

selfibolt
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Önmagunk fotózása - köszönhetően az okostelefonok és webkamerák elterjedésének - az elmúlt évtizedben meglehetős népszerűségre tett szert. Olyannyira, hogy a szelfi szót 2013-ban az év szavának választotta az Oxford Dictionaries.

Mindenki készített már szelfit, ugyanakkor, aki túl gyakran csinálja, arról azért megvan a véleményünk. Valószínűleg a 24 éves Niall Grayről is megvan, akinek az elmúlt tíz évben nem telt el úgy napja, hogy ne fotózta volna le magát. A végeredmény azonban egészen érdekesre sikerült.

10 éven át mindennap lefotózta magát

A meglehetősen extrovertált fiatalember 14 éves korában kezdett el szelfiket készíteni, és kezdetben csupán arra volt kíváncsi, hogy mennyit változik az arca egy hét alatt. Miután rájött, hogy semennyit, tovább folytatta a kísérletet. Niall Gray már elmúlt 24 éves, és még mindig az esti rutinjának része, hogy lefotózza magát. A brit fiatalember ma már TikTok-sztár óriási rajongótáborral. Az elmúlt tíz év több mint 3650 fotóját pedig az alábbi bő kétperces videóban vágta össze.

- Néha azért kicsit furcsa, például mikor nyaralni megyünk a barátaimmal, és meg kell kérnem őket, hogy az esti szelfimnél menjenek ki a háttérből - mondta Niall Gray.

Szokatlan szelfik

A huszonéves Sam Skinner ugyancsak számos szelfit készített már önmagáról, ám egészen más megfontolásból és sokkal viccesebb stílusban. Megmutatjuk a legjobbakat.

Ezt is szeretjük