Orbán Viktor vagyok, és nagyon furcsa kérdéseket teszek fel

Ezekhez a kérdésekhez kellene igazán nagy bátorság a kormánytól. Vajon valamikor lesz nekik?

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A kormány újabb nemzeti konzultációs kérdéseit a menekültekről már rengeteg kritika érte. A migránsokra vonatkozó kérdések általában azt sugallják, hogy a kormánynak majd sok pénzt kell költenie a hazánkba érkező emberekre. Persze tudjuk, hogy már elcsépeltnek tűnhet, de pénzhiányról beszél a kormány, a tízmilliárdos stadionépítések és a foci vég nélküli támogatásának jut először sokak eszébe.

Összeszedtük a menekültekre vonatkozó kérdéseket, és egy kissé átalakítottuk őket az egész levéllel együtt, kicsit ugyan demagóg módon, de hát a kérdőív is az. Így hogy hangozna a kormány levele?

Tisztelt Magyar Állampolgár!

Mi, magyarok 2010-ben úgy határoztunk, hogy minden fontos kérdést megbeszélünk egymással, mielőtt döntéseket hozunk. Ezért indítottunk nemzeti konzultációt többek között az ország új alaptörvényéről, mindannyiunk szociális biztonságáról, a nyugdíjasok helyzetének javításáról. És ezért indítunk most is nemzeti konzultációt a futball állami támogatásával kapcsolatban.

Csak az elmúlt években többszörösére nőtt a közpénzből épített stadionok száma Magyarországon. Ez egy új típusú fenyegetést jelent, amit meg kell állítanunk. Nem fogjuk hagyni, hogy a stadionokra költött állami milliárdok felesleges elkótyavetyélését.

Döntést kell hoznunk arról, hogyan kell védekeznie Magyarországnak az állami pénzek futballba áramlásával szemben. Döntenünk kell, hogyan korlátozzuk a robbanásszerűen növekvő stadionépítéseket.

Tisztelettel arra kérem, lépjen velünk kapcsolatba, mondja el nekünk is, hogy mit gondol a föltett kérdésekről, töltse ki, és küldje vissza a kérdőívet. Számítok a véleményére.

Töltse ki a kérdőívet!

Egyetért-e Ön azzal, hogy a focicsapatok Magyarországon saját maguk biztosítsák az ellátásuk költségeit?
a) Teljesen egyetértek.
b) Inkább egyetértek.
c) Nem értek egyet.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Egyetért-e Ön a magyar kormánnyal abban, hogy a stadionépítések helyett inkább a magyar családok és születendő gyerekek támogatására van szükség?
a) Teljesen egyetértek.
b) Inkább egyetértek.
c) Nem értek egyet.

Sokféle véleményt lehet hallani a stadionépítésekkel kapcsolatban. Vannak, akik szerint a stadionokra szánt állami milliárdok veszélyeztetik a magyar emberek megélhetését. Ön egyetért ezekkel a véleményekkel?
a) Teljesen egyetértek.
b) Inkább egyetértek.
c) Nem értek egyet.

Lehetne folytatni a sort, de így is látszik, hogy talán vannak fontosabb kérdések, és rosszabbul eltapsolt milliárdok is. De addig se beszélnek az emberek arról, hogy miért tartott a külügy közpénzt brókercégnél vagy kevesebbet foglalkoznak a mindjárt összezuhanó egészségüggyel.

Fotó: MTI/Kovács Attila; mobilon: MTI/Nemzeti Sportközpontok

Ezt is szeretjük