Rád is kíváncsi a NAV: fontos lehetőségre hívták fel az adózók figyelmét
A NAV felmérését érdemes kitölteni, mert jelentősen befolyásolhatja az ügyintézést a jövőben.

GettyImages-925790878
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal felméri az adózók véleményét az online ügyintézésről, a visszajelzések segítik a hivatalt ügyintézői felületeinek fejlesztésében - közölte a hivatal.

A közleményben kiemelték, a hatóság arra kíváncsi, hogy az ügyfelek milyen ügyeket intéznének online, melyik felületet használnák a legszívesebben, például az interneten elérhető ügyfélportált, vagy az applikációt, a NAV-Mobilt, vagy mindkettőt. A kérdőív olyan adóügyeket sorol fel, amelyek a legtöbb adózó életében előfordulhatnak.

Fontos, hogy minél több visszajelzést, információt kapjanak az adózók elképzeléseiről, mert ezek hatással lehetnek a jövő fejlesztéseire - írják a közleményben. A kérdőív a NAV honlapján, ezen a linken érhető el - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal. Kitöltése természetesen nem kötelező, de fontos lehet, mert jelentősen befolyásolhatja az ügyintézést a jövőben.

Itt megnézheted, mi mindent tud rólad a NAV

Az ügyintéző felület ügyfélkapus azonosítással használható, az oldal testre szabható. A belépéskor a felhasználó azonnal látja a NAV által nyilvántartott adatait és az adószámlája nettó egyenlegét.

Fotók: Getty Images

Ezt is szeretjük