Nagy szerelem vagy futó kaland vár rád év végéig?

Elérkezett az év utolsó negyede, mely a legtöbb jegyet kapcsolatainak és elvárásainak felülvizsgálatára készteti. Horoszkópunkból kiderül, mi vár rád.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az év végig tartó időszak a legtöbb jegyet fontos döntés elé állítja. Ha sokan úgy érzik, látható változás nem is történik, a belső életben fontos események zajlanak.

Ezek rákényszerítik a jegyek szülötteit, hogy felülvizsgálják a kapcsolatokhoz fűződő viszonyaikat. Néhányak életét viharos érzelmek kavarják fel, míg mások szinte töretlenül haladnak a harmónia megvalósítása felé.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Szeptemberben csupa szexi és imponáló impulzus érkezik tőled, ami nemcsak a saját belső tüzedet lobbantja lángra, de másokét is irántad. Októberben felizzik a szenvedély, és elmélyül a kapcsolatod egy számodra kedves személlyel, de nehezen beszélitek meg az érzelmeket, ami konfliktusokat okozhat. Novemberre új szabályokat és elvárásokat állítasz fel, és december elhozza a lehetőséget, hogy régi párkapcsolati álmodat megvalósítsd.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Szeptemberben legszívesebben szakítanál minden szokással és elvárással, ami miatt hó végére kissé elszigetelődhetsz. Ám októberben nem is várt magánéleti sikereket zsebelhetsz be, és olyan közel kerülsz a valódi elköteleződéshez, mint talán még sohasem. Bár szenvedélyed egy kis időre alábbhagyhat novemberben, decemberben rájössz, hogy milyen erős érzelmek dolgoznak benned, és ez erős köteléket teremt közted és szerelmed között.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Szeptember rákényszerít, hogy megoldd a magánéleti problémáidat, október pedig élénk társasági eseményeket hoz az életedbe, ahol egy különleges személlyel ismerkedhetsz meg. Novemberben felcsapnak köztetek a szenvedély lángjai, de légy óvatos új hódolóddal, mert lehet, hogy többet ígér, mint amennyit bevált. Akkor fűzheted vele szorosabbra a szálakat, ha nem mondasz le miatta a saját igényeidről.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Szeptemberben különös vonzerőd sokak érdeklődését felkelti irántad, és hamar fejest is ugranál egy új szerelembe - ám légy óvatos, mert október végéig örömöd kérészéletű lehet, ha elkötelezed magad anélkül, hogy végiggondolnád az összes lehetséges következményt. November viszont megelőlegezi munkád gyümölcsét - amibe akkor fogsz, az hosszú távon fogja meghatározni az életedet. Decemberben egy biztonságos kapcsolatban nyilváníthatod ki szenvedélyedet, ám ne felejtsétek el megbeszélni a problémákat.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Szeptemberben inkább az eszedre hallgatsz, mint a szívedre, és ez megóv a csalódástól. Októberben kénytelen leszel legyőzni a félelmeidet, így feléleszthetsz egy régi szerelmet. Ám a hónap kalandvággyal tölt el, és nehezen állsz ellen a kísértésnek. Novemberben kicsit hátraléphetsz, hogy messzebbről vizsgáld meg a helyzetedet, és rájössz arra, hogy nem volt valódi, amit annak hittél. Decemberben új lehetőség vár rád, ám ezúttal túlzott gyanakvásod riaszthatja el a kiszemeltet.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Szeptemberben hajlamos lehetsz a szokásosnál jobban elmerülni az élvezetekben, és megfeledkezhetsz az ésszerűség határairól. Mivel szeretsz mindent pozitív fényben látni, óvatosan mondj igent egy új kapcsolatra. Októberre visszanyered a tisztánlátásodat, és sikerül különbséget tenned megbízható és megbízhatatlan között, így esélyed nyílik arra, hogy tartósra fűzz egy romantikusan induló viszonyt.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Szeptemberben úgy érezheted, hogy csendes magányra van szükséged - fontos időszak ez számodra, hogy átgondold az életedet, és elvarrd a szálakat, mielőtt új ciklus kezdődne az életedben. Októberben erőt kapsz ahhoz, hogy kilépj megszokott sémáid közül, ami termékeny kapcsolatot hoz számodra. Lehet, hogy túl kell lenned egy-két futó kalandon, míg megtalálod életed párját, de decemberre régen várt harmónia köszönt az életedbe.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Szeptemberben élvezetes szerelmi kalandok várnak rád, függetlenül attól, hogy egy új vagy egy régi szerelem társaságában találod magad. Légy azonban óvatos, mert a mértéktelenség véget vethet a jókedvednek. Októberben inkább elvonulsz és átéled a magányt, melyre régóta szükséged volt, és novemberben a hosszú távú célokra koncentrálsz. Jól megfontolod, mibe mész bele, így lehetőséged van valóban megismerni azt az embert, akivel együtt töltöd a következő hosszú időszakot.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Szeptemberben úgy érzed, minden a megszokott kerékvágásban halad, de közben egy esemény alapjaiban rengeti meg a kapcsolatodat, illetve az arról alkotott elképzeléseidet. Októberben egy játékos románc ösztönöz cselekedetekre, és spontaneitásod megfűszerezi a szerelmi életedet. Bár erős kötelékre vágysz, ezt titkolnod kell egy ideig, ám érzéseid mély spirituális kapcsolódást hoznak létre szíved választottjával. Decemberig rajtad áll a döntés, hogy mennyire lesz tartós a kapcsolat.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Szeptemberben olyan akadályok gördülnek a szerelmi életed elé, melyek komolyan elcsüggesztenek, és már-már feladod a reményt, ám a végső kétségbeesésben hirtelen pozitív fordulat áll be az életedben. November próbára tevő szerelmi kihívás elé állít, amikor nem kerülheted el, hogy vállald önmagadat minden bizonytalanságod ellenére - de ha így teszel, megkapod a jutalmadat. Decemberre, úgy tűnik, végleg feladod az ellenállást, és amikor elengeded a gyeplőt, minden úgy alakul, ahogyan elképzelted.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Szeptember harmóniát hoz az életedbe, és megkapod a megérdemelt figyelmet, ami szárnyakat ad neked. Lelkesedésed több férfi figyelmét is felkelti, de nem árt, ha figyelsz arra, hogy ne mondj le az elvárásaidról. Októberben úgy érezheted, rejtett kincsre bukkantál, és meg is tarthatod, ha nem ragadtatod magad elhamarkodott kijelentésekre. Novemberben egy kicsit szeretnél elvonulni a heves érzelmek elől, de decemberre elérkezik a megújulás az életedbe, és tisztánlátásod növekszik.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Szeptemberben egy új románc lehet kibontakozóban, illetve egy meglévőt melegíthetsz fel. A hónap közepén a kapcsolat fordulóponthoz érkezhet, és el kell döntened, hogy valóban akarod-e azt, amiben benne vagy. Október erőteljesen próbára teszi az érzelmeidet, de ha fenn tudod tartani a hitedet, november kiegyensúlyozza az energiáidat. Decemberben elmélyülnek az érzéseid, és semmi sem akadályoz meg abban, hogy boldog időszak elé nézz a pároddal. 

Cikkünk megírásában Rick Levine és Jeff Jawer Éves horoszkóp című könyve segített.

Ezt is szeretjük