Lenyűgöző dolgot művel a tökkel ez a férfi - Mutatjuk a legdurvább faragásait
Ha unalmasak már a vigyorgó és vicsorgó, narancsszín tökök, ez biztosan tetszeni fog.

halloween tök
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nyakunkon a Halloween, így, aki kedveli a riogatós, nassolós és horrorfilmnézős ünnepet, biztosan tekintget már a zöldséges standokon és szupermarketek polcain csücsülő hatalmas, kanadai tökökre. 

Aki farag, nagy vehemenciával és tervekkel áll neki a zöldségnek egy nagy késsel. Meglehet, hogy a látvány minden október végén ugyanolyan lesz, de amiatt sem kell elkeseredni: a mécses imbolygó fénye minden saját faragású tökben nagyon szépen mutat. 

Professzionálisra fejlesztett tökfaragó technika

Akadnak azonban olyanok, akik művészi szintre emelték a tökfaragást. Ehhez nyilván nem csak egy szimpla konyhakés áll rendelkezésükre, hanem egy profi faragó szett. Az angolszász nyelvterületeken komoly hagyománya van a Halloweennek, így a legbámulatosabb tökök onnan kerülnek ki. 

Alex Wer díjakat is nyert azzal, ahogy megmunkálja a narancsszín tököt. Specialitása a kortárs pop- és filmkultúra ikonikus profiljainak kifaragása, de rendelésre bármilyen képet kivés. Alex nagyon komolyan űzi ezt az újdonsült művészeti ágat, és modelljei között megtalálhatók a tömegfilmek alakjai, népszerű sorozatok sztárjai, híres sportolók és színészek vagy képregényfigurák.

Nézz rá te is a meghökkentő precizitással kidolgozott tökökre, hátha kedvet kapsz idén valami másfajta mintázat kifaragására!

Ezt is szeretjük