Ha azt hiszed, hogy a kéz alakú gyertya ijesztő, várd meg, míg leég
Ha szereted a rémisztő dolgokat, érdemes beszerezni egy-két ilyen darabot október végére.

halloween gyertyák
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Közeledik a halloween, amiről nálunk is egyre többen megemlékeznek, ha másként nem is, de alkalomhoz illő tárgyakkal vagy jelmezes bulival. A borzongani szerető emberek horrorisztikusra ilyenkor dekorálják az otthonaikat. Ha te is díszítenél, de valami mást szeretnél, mint a kedvesen mosolygó tökök, akkor ez tetszeni fog.

Kéz formájú gyertyákat mutatunk, amelyek igazán rémületes látványt nyújtanak. Kitalálójuk olyan reálisra kreálta őket, hogy bármelyik horrorfilm kellékeként megállnák a helyüket.

Borzongani jó, ha nem élesben kell

A tökös ünnep arra jó, hogy az emberek összejöjjenek, és jelmezekbe bújva vidáman riogassák egymást. Ez is csak egy apropó a bulizásra, egy kis feloldozás a diéta alól, amikor lehet büntetlenül nassolni a pattogatott kukoricát és a gumicukrot. A lakásban a stílszerű díszítés megfelelő hátteret ad az örömteli szórakozásnak.

Az alábbi képeken látható a gyertyák annyira valóságosnak tűnnek, hogy mindenki elámul majd rajtuk - és ez csak fokozódik, amikor a kanóc leég. A csontvázszerű fémcsonk és a véres húst imitáló vörös gyertyaviasz mesterműve a borzongatásnak.

Ezt is szeretjük