Visszavitték a menhelyre a beteg kutyát: 3 év múlva megható fordulatot vett a sorsa
Szörnyű állapotban találtak rá, szinte az összes szőre kihullott, de Reeva élete végül jóra fordult.

mancs
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Reeva, a pitbull egészen fiatalon került menhelyre, borzalmas állapotban: alig volt szőre, és bőrbetegséggel is küzdött, plusz meg kellett műteni a térdét. Mindezek ellenére a kutya már a menhelyen is elbűvölt mindenkit, valahogy mégsem vitte haza soha senki. Végül 950 napot töltött ott, ami több mint két és fél év. 

A gondozók rengeteg segítsége után Reevát örökbe fogadta egy család, tíz nap múlva mégis visszavitték a menhelyre. Nem tett semmi rosszat, csak épp az állapota miatt jóval több gondozást igényelt, mint a többi kutya. Egy drága, speciális étrendet kellett követnie, amit az örökbefogadók sajnos nem tudtak finanszírozni. 

Már túl jó volt a menhelyen

Miután visszavitték a menhelyre, Reevának nem volt rossz dolga: sokat sétált, kapott kutyakiképzést, játékokat és sok-sok finomságot, amiket mindig ekkora, hatalmas örömmel fogadott. Tagadhatatlan, hogy szeret bolondozni a játékos jószág.

reeva-mosoly

A pitbull egy idő után már annyira jól érezte magát a menhelyen, hogy a dolgozók aggódni kezdtek, talán pont emiatt nem tudják majd adoptálni. Amikor potenciális örökbefogadók jöttek, Reeva már nem pattant fel, nem várta, hogy találkozhasson velük, csak feküdt az ágyában, és figyelt. 

Bár nagyon is jól elvolt a menhelyen, a gondozók persze szerették volna, ha a kutyus talál magának egy igazi családot. Még támogató kampányt is indítottak, videókat töltöttek fel a netre, hogy az emberek lássák, Reeva milyen csodálatos, és jöjjenek, nézzék meg, vigyék haza.

reeva-mosoly3

Aztán megtörtént a várva várt csoda. A pitbull a 950. menhelyen töltött napján talált befogadókra, akik első pillantásra beleszerettek a játékos kutyusba. Reeva azóta, hogy meglátta az új családját, még többet vigyorgott, mint azelőtt bármikor, le sem tud állni. Mindkét fél részéről szerelem volt első látásra.

Ezt is szeretjük