Scooter és Fluor a városligeti Műjégen! 4 napos télnyitó buli november 10-től
Fridge Festival
Bulizz a Városligetben 13-áig!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

November 10 - 13. között ismét megnyitja kapuit a Monster Energy Budapest Fridge Fesztivál! Az immáron második alkalommal megrendezett négy napon át tartó télnyitó bulin a neves külföldi és magyar fellépők, valamint a világhírű riderek mellett Szlovákia és Ausztria is kiköltözik a Városligeti Műjégpályára, ahol idén is felépül a főváros legmagasabb mesterséges pontja.

Monster Energy Budapest Fridge Fesztivál

A tavalyi sikernek köszönhetően idén nagyobb területen, a Városligeti Műjégpályán várják a téli sportok szerelmeseit a Fridge Fesztivál szervezői. A rendezvényen idén is felépül Budapest legmagasabb hófödte hegycsúcsa a tízemeletnyi magas rámpa, ahol a legjobb riderek trükköznek és versengenek a világkupa-pontokért.

Hazai és külföldi sztárok

A buliról olyan népszerű külföldi együttesek gondoskodnak, mint azInfectedMushroom, SteveAoki, ParovStelar, Pendulum DJSetand MC Verse, Scooter, John Dahlback, Dub FX, Chase and Status DJ Set and MC Rage és a Freestylers. Természetesen magyar fellépők is képviseltetik magukat a színpadon: a négy nap alatt velünk lesz Fluor, a Hősök, az Irie Maffia, illetve GanxstaZolee és a Kartel, de zenél Palotai és Ludmilla is, a nyitónapon pedig Dévényi Tibi bácsi passzolja a pöttyös labdát egy őrületes retrobulin.

Curling, pálinka- és forralt bor utca

A verseny mellett számtalan program várja az érdeklődőket: lesz curling, pálinka- és forralt bor utca, falmászás, sí- és korcsolyaoktatás, illetve jégkorong meccs is. Mindezek mellett ráadásként a téli szezon megnyitójára Ausztria és Szlovákia is a Műjégpályára költözik.

A kedvelt sírégiók a hütték hamisítatlan hangulatát hozzák a Fridge fesztiválra, így császármorzsából, gőzgombócból és lélekmelegítő forralt borból sem lesz hiány.

Monster Energy Budapest Fridge Fesztivál
Helyszín: Városligeti Műjégpálya
Időpont: 2011. november 10-13.
Jegy: Napijegy - csütörtök-péntek-szombat - 3 800 forint elővételben, 4 500 forint a helyszínen. Napijegy vasárnapra: elővételben 2 500, a helyszínen 3500 forint.
A programokat részletes napi bontásban itt találod!
Ezt is szeretjük