3 női mondat, ami a legjobban irritálja a pasit
Nem vallja be, de gyűlöli
Lehet, hogy számodra egy ártatlan megjegyzés, de hidd el, a fiúk egyáltalán nem szeretnék hallani.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A fiúk és a lányok alapvetően másként kommunikálnak, ebből pedig sok félreértés, de akár konfliktus is származhat. Ami számodra csak egy ártatlan megjegyzés, illetve egy probléma felvetése, attól a fiúk a falra mászhatnak.

Ha nem akarod elriasztani magad mellől az összes srácot, kétszer is gondold meg, mielőtt az alábbi mondatokat kiejted a szádon.

"Nem kérek csokit, így is kövér vagyok"

Ez az a mondat, amitől a fiúk a falra másznak. Egyrészt azért, mert ha ezt mondod, szinte kötelező ellenkezniük, és megdicsérni, hogy milyen jól nézel ki - ezt pedig sokkal szívesebben teszik maguktól, mint ha kiprovokálják.

Az egész kalóriák körüli mizériát a legtöbb fiú amúgy is valami földöntúli dolognak tartja - ha valóban úgy érzed, hogy fogynod kellene, akkor csak mondd azt, hogy köszönöd, de nem kérsz csokit, és a részletekbe ne avasd be őket. Ha pedig kérsz, akkor vegyél!

"Te is szeretsz?"

Ha már jártok egy ideje, és kimondtátok az nagy "sz" betűs szót, az még nem jelenti azt, hogy úton-útfélen hangoztatni kell az érzéseiteket. Hogy ki milyen gyakran szereti hallani a másiktól, hogy mit érez, az alkat kérdése, de jobb, ha elfogadod, hogy a fiúk általában ritkábban beszélnek az érzéseikről.

A kierőszakolt vallomással ugyanaz a helyzet, mint a kikényszerített bókokkal: nemcsak az a baj, hogy nem teljesen őszinték, de a srác hamar úgy fogja érezni magát, mintha fojtogatnák, és hanyatt-homlok menekül majd. Jobb, ha kivárod, amíg magától mondja ki a varázsszavakat.

"Mert a barátaid fontosabbak neked, mint én!"

Lehet, hogy te nem értékeled olyan súlyosnak ezt a mondatot, és tényleg csak azért hozod fel, mert szeretnél megbeszélni valamit, amit te problémának érzékelsz. Talán arra vágysz, hogy a párod többet foglalkozzon veled, vagy hogy éreztesse, mennyire fontos vagy neki, de ne feledd: attól, hogy együtt jártok, még egyikőtöknek sem kell feladnia a saját életét.

Ha egy fiú ezt a mondatot hallja, azt fogja érezni, hogy el akarod szakítani a barátaitól, kalitkába zárnád, és legszívesebben az élete minden területét te határoznád meg - ettől pedig nagy valószínűséggel falra mászik. Arról nem is beszélve, hogy nem fogja érteni, mit akarsz ezzel a mondattal: a barátai az élete egy teljesen más területét jelentik számára, mint a szerelem - miért kellene kizárnia egyiknek a másikat?

Ezt is szeretjük