3 dolog a szexben, amit a pasid pornófilmekből tanult: ne engedd!
Ha a pasid próbálja a gyakorlatban is bevezetni a pornófilmben látottakat, állítsd le!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A fiúk jelentős része már egészen fiatalon belekukkant egy-egy pornóvideóba, és sokan később is előszeretettel néznek felnőttfilmeket.

Ám vannak, akik hajlamosak elfelejteni, hogy ezeknek a jeleneteknek nem sok közük van a valósághoz, és próbálnak olyan dolgokat is bevetni a szexben, amik korántsem olyan élvezetesek, mint ahogyan az a képernyőn tűnik. Ezeket ne hagyd!

Az egész a pasiról szól

Egy átlagos pornófilmben a nő általában minden porcikájával azon van, hogy a férfit válogatott élvezetekben részesítse. Ez nem is lenne baj, de sokszor látványosan egyoldalú a dolog, ami a valóságban nem olyan vidám, mint a felvételeken.

Ha a srác önző módon viselkedik az ágyban, érdemes szóvá tenned a dolgot, mert magától nem fog rájönni: úgy gondolja majd, hogy neked is így a jó, így a természetes.

Túl extrém dolgok

Az emberek kitolódott ingerküszöbe miatt manapság már igen cifra felnőttfilmekkel lehet találkozni, ami extrém ötletek tárházaként szolgál a kezdő és tapasztalt emberek számára egyaránt.

Fogamzásgátló módszerek

Mindig gondoskodjatok a megfelelő védekezésről! Nézd meg, melyek erre a leggyakoribb módszerek.

Persze egy kis izgalom sohasem árt, de csak bizonyos határokon belül. Ha nyitott vagy, akkor is légy mindig felelősségteljes: mielőtt belemész bármibe is, gondolj meg mindent kétszer, és ügyelj a higiéniára, a biztonságra és a fizikai veszélytelenségre!

Agresszió

A felnőttfilmek egyik kedvelt fogása az erőszakos mentalitás, az agresszió, de sohasem szabad elfelejteni, hogy ez nem egyenlő a szenvedéllyel. A dolog megnyilvánulhat hajhúzásban, fenékcsapkodásban és számos más formában is. Ha a pasi ilyesmivel próbálkozik, állítsd le!

Ezt is szeretjük