Mit ír utoljára a pasi, mielőtt kilép a Facebookról?
Elárulja, mit akar tőled
Ha nem egyértelmű, mit akar tőled, figyeld meg, hogyan búcsúzik!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nehéz kiigazodni a másikon, ha nem szemtől szemben, hanem Facebook-chaten keresztül beszélgettek.

Azonban az, hogy miként búcsúzik el tőled, nagyon is árulkodó így is. Fejtsd meg könnyedén a jeleket!

Mintha nem akarna elszakadni

Ha sokáig elhúzódik a búcsúzkodás, úgy érzed, mintha nem is akarna elszakadni, az talán úgy is van. Amennyiben azt tapasztalod, hogy amikor már éppen elköszönnétek, mindig újabb és újabb témát dob fel, akkor egy ragaszkodó pasival állsz szemben.

Sok emotikont is kapsz tőle

Míg egy személyes beszélgetés során a mosolyából tudsz következtetni, addig a búcsúzó szavai mögött rejlő érzelmeit ebben az esetben csupán a szmájlik árnyalhatják.

Ha a beszélgetésetek végén írt üzeneteihez sok emotikont is társít, biztos lehetsz benne, hogy kötődik hozzád.

Rövid és tömör búcsú

Amennyiben azonban mindössze pár szóval elintéz, például jó éjt és szia, vagy olyan lazasággal köszön el tőled, mint egy baráttól, akkor talán közömbösebb irántad, mint szeretnéd. Esetleg az is előfordulhat, hogy csupán félénk, és nem akarja túlzottan nyilvánvalóvá tenni számodra az érzéseit.

Ha el sem köszön

Nem túl szép a pasitól, ha még csak el sem búcsúzik tőled, fogalmazódhat meg a fejedben, és könnyen lehet, hogy a hiányosság valóban kevésbé illedelmes jelleméről árulkodik. Azonban az elköszönés elhagyása a téma nyitva hagyását is szolgálhatja, hogy másnap mindenképpen ott kelljen folytatnotok, ahol abbahagytátok.

Ezt is szeretjük