Mire számíthatsz a karrieredben?

Sorsvonalad elárulja

Kíváncsi vagy, mi minden vár rád a munkádban? Karriered alakulásáról a sorsvonalad mesél.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mivel életed jelentős részét a munkahelyeden töltöd, így valószínűleg téged is foglalkoztatnak olyan kérdések, hogy mi mindenre számíthatsz karriered, illetve szakmai fejlődésed, előrejutásod tekintetében.

A tenyérjóslás személyiséged tükre, életutad térképe, nincs két olyan tenyér, amelynek a mintázata megegyezne. Amennyiben a tenyered segítségével jobban megismered jellemedet és személyes céljaidat, akkor képes leszel irányítani a sorsodat.

A gyakrabban használt kezed - vagyis az, amelyikkel írsz - alakjának, vonalainak, dombjainak és ujjainak megismerésével megtudhatod, merre tart az életed, milyen foglalkozások, elfoglaltságok valók neked. Ha olvasni tudsz a tenyeredből, bepillanthatsz a jövőbe is!

A sorsvonalad a tenyered alján indul. Függőlegesen halad felfelé, és az ujjak alatt ér véget. Bármilyen munkával, hivatással, karrierrel, ambícióval kapcsolatos kérdés felmerül benned, ennek segítségével választ kaphatsz rá.

Ha a sorsvonal a tenyér közepén halad, majd a mutatóujj alatt ér véget

Pontosan tudod, hogy mit akarsz, és merre tartasz a munkádban. Minden lehetséges esetre részletes terveket készítesz, melyeket ha pontosan követsz is, eléred kitűzött céljaidat.

Kifejezetten ambiciózus vagy, nehéz eltántorítani karrierista látásmódodtól. Figyelj viszont arra, hogy ne áldozz fel minden egyebet az életedből a munkádért. Később még megbánhatod, hogy minden idődet az irodában töltötted.

Ha a sorsvonal a tenyér külső részén, a hüvelykujjal átellenben ér véget

Független és forrófejű vagy. Alig várod, hogy szabadulj a család vagy a társadalmi elvárások diktálta kötelezettségektől. Nehezen bírod sokáig egy helyen, te tipikusan nem az vagy, aki onnan megy majd nyugdíjba, ahol pályáját kezdte. Utazz sokat, és keress olyan munkát, amely maximális megújulást biztosít a számodra.

A számodra tökéletes munkahelyen állandó kiküldetésben vagy, így bejárhatod az egész világot. Tágítsd látóköröd, és véghezviheted terveid.

Ha a sorsvonal a kisujj felé hajlik

Elkötelezett vagy, ami a munkádat illeti, általában eléred, amit akarsz. Tehetségeddel és kitartásoddal kitűnsz a többiek közül, éppen ezért sok dicséretben van részed. Sorsvonalad alapján vezető egyéniség vagy, akinek magas beosztást kellene betöltenie.

Figyelj, hogy ezen tulajdonságaidat jól használd, és tanuld meg kezelni mások féltékenységét. Mindig lesznek irigyeid, ne hagyd, hogy elvegyék a kedved és a munkaszereteted. Tanuld meg, hogyan válhat belőled jó vezető.

Ha a sorsvonal rövid vagy elmosódott

Nem vagy kifejezetten törekvő, sőt, nem igazán érted meg azokat az embereket, akik bármit megtennének a sikerért, és mindenük a munka. Te az élet más területeit tartod fontosnak, a munka kötelező rossz, ami ahhoz kell, hogy megélj keresetedből.

Éppen ezért nem vágysz különösen nagy elismerésre. Ellenben a nyugodt munkakörnyezet és a baráti légkör annál fontosabb számodra. Nehezen alkalmazkodsz a változáshoz, ezért nem is szeretsz munkát váltani. Alaposan biztosítsd be magad munkahelyeden.

Ha törések vannak a vonalban

Nem vagy elég kitartó és odaadó ahhoz, hogy kiemelkedően nagy sikereket érj el. Mindent csak annyira csinálsz, amennyire muszáj. Nehezen kötelezed el magad, éppen ezért a törések mind-mind változást mutatnak.

Viszont remekül alkalmazkodsz az újdonságokhoz, és nagyon gyorsan tanulsz. Szereted a kihívásokat, de csak addig motiválnak, amíg meg nem oldod a velük járó problémákat, onnantól kifejezetten untatnak. Szorgalmadon és kitartásodon kellene javítanod.

Ez a munka való neked

Nemcsak a tenyér vonalai, hanem a számmisztika is árulkodik arról, mire számíthatsz a karrieredet illetően!

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ha a sorsvonal a Vénusz-domb közelében indul

Otthonülő típus vagy, aki ritkán hoz önálló döntéseket. Nem feltétlenül azért, mert nem akarsz, hanem mert magad sem tudod, hogy mihez szeretnél kezdeni az életben, így hagyod, hogy sodorjon az ár.

Ez pedig oda vezet, hogy mindig csak mások elvárásainak felelsz meg, a tieidet nem is találod. Szinte kötelességednek érzed, hogy azt a hivatást válaszd, amit a szüleid is, illetve, hogy beállj a családi vállalkozásba még akkor is, ha egyáltalán nem érdekel.

Cikkünk Sarah Bartlett A jövendőmondás 8 módja című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

  • tenyérjóslás
  • tehetség

Milyen a kisujjad?

Ezt is szeretjük