Minden 10. baba koraszülött hazánkban!
Így előzd meg a bajt!
Babát vársz, és számtalan kérdés kavarog a fejedben? Április 30-án egy izgalmas rendezvényen vehetsz részt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A koraszülés Magyarországon népbetegség, minden tizedik baba előbb érkezik. Ennek hátterében a stresszes életmód, a cukorbetegség, fogbetegség is állhat. Hogyan előzheted meg a bajt, hogyan válhatsz egészségtudatos szülőkké? Ezzel, továbbá a születés és az első gyermekév körüli kérdéskörrel foglalkozik a Koraszülött Alapítvány és a Tudatos Szülők Iskolájának tematikus felkészítő napja, az április 30-án megrendezésre kerülő rendezvényen.

Egészséges baba - felkészítő nap a szülésről és az első gyermekévről

Egy nap a felkészülés jegyében, ahol rendhagyó módon nem csak hallgatni kell, sőt! A nap folyamán neves orvosok, szülészek, konduktorok és pszichológusok rövid bemutató előadásai után, interaktív beszélgetésekre kerül sor a hallgatóság bevonásával.

A konferencia tematikája egyaránt tartogat érdekes és hasznos információkat a várandós mamáknak és papáknak, mint a kisgyerekes szülőknek.

Ízelítő a programból

  • dr. Tari Annamária, pszichológus – Segítség, szülő lettem!
  • dr. Nádor Csaba, újszülött-gyógyász – A méret a lényeg?
  • dr. Schill Beáta, újszülött-gyógyász – Kengurubébik, babahordozás
  • dr. Kollár László, gyermekorvos – Babaegészség, gyerekbetegség
  • dr. Gárdos László, gasztroenterológus – Anyatej és a többiek
  • Bajnok Ildikó, konduktor - Egy kicsi mozgás mindenkinek kell
  • dr. Krivácsy Péter, gyermekorvos – Ne ess pánikba, van megoldás

Ha nem tudod, hol szülj, hogyan szülj vagy, hogy miért fontos, hogy van-e koraszülött osztály a kórházban, érdemes elmenned a felkészítő napra. Kiderül továbbá, melyek a legfontosabb teendők az első napokban, mikortól és mivel etesd a babát. Egész nap szakmai bemutatók, a gyermekekkel érkezőket pedig baba-mama fejlesztő-játszóház várja, ahol lehetőség adódik a szakemberekkel való konzultációra, személyes tanácsadásra is. A háziasszony Mérai Kata színművésznő lesz. A rendezvény védnöke pedig dr. Mészáros József, gyermekorvos, az Alapítvány kuratóriumának elnöke lesz.

Időpont: 2011. április 30, 9:30-17 óráig
Helyszín: IBS, Budapest, Tárogató út 2-4.
Jegyár: Egész napos jegy: 5500 forint, félnapos jegy délutánra:3500 forint,
Korlátozott hely miatt érdemes előre megváltanod jegyedet, IBS jegypénztárában telefon: 3912525 vagy a www.jegymester.hu oldalán.
Ezt is szeretjük