Milyen közös jövő vár rátok? Számold ki a nevedből

Szeretnéd tudni, milyenek lesztek tíz év múlva? A számmisztika megmutatja az irányvonalakat.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A számmisztika szerint a nevetekben rejlő üzenet hozzásegíthet ahhoz, hogy megértsd, hová tart a kapcsolatotok, milyen közös feladataitok adódhatnak, mi az, ami segít, és mi az, ami akadályt vagy nehézséget jelenthet a közös úton.

Mit mond a számmisztika a férfiról?

Nézegess képeket!

Elolvasom

Mindez persze nem azt jelenti, hogy ne lenne szabad akaratotok abban, hogy merre haladtok, illetve hogyan kezelitek az egyes helyzeteket, de iránymutató lehet bizonyos helyzetekben.

Szerelmi számmisztika

Ha kíváncsi vagy, milyen energiák határozzák meg a közös sorsotokat, nem kell mást tenned, mint az alkalmazásba beírnod a teljes neveteket, amit használtok, és már olvashatod is az elemzést.

Férfi- és női energiák

A férfi- és női energiák több szempontból egymás kiegészítői. A számmisztika szerint bizonyos számok inkább férfias, míg mások inkább nőies jellegű rezgéssel bírnak. Az 1, 4, 7, 8 rezgését férfias, míg a 2, 3, 6, 9 rezgését nőies jellegűnek tartják. Az 5-ös mindkét módon működhet.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Amikor egy nő képletében több férfias szám fordul elő, nem kizárt, hogy negatív apamintával vagy férfiképpel van dolga, míg a nőies számokkal rendelkező férfi esetében túl erős lehet az anyai mintával való azonosulás, illetve annak keresése, így az érintettnek nehézségei adódhatnak a párkapcsolatokban. De bármilyen hátrányos helyzetből induljon is, mindenki előtt ott a lehetőség, hogy változtasson a körülményeken.

Ezt is szeretjük