Mi a karmikus feladatod a párkapcsolatban? A számmisztika elárulja

Számold ki, mi a titka annak, hogy hosszú távon is boldogok maradjatok együtt.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha úgy érzed, a pároddal gyakran veszekedtek apróságokon, vagy szeretnéd pontosan tudni, milyen kihívásokkal és közösen megoldandó feladatokkal kell szembenéznetek, hívd segítségül a számmisztikát.

A kapcsolatotok karmikus leckéjére vonatkozó számot úgy kaphatod meg, ha az egyéni karmikus lecke számait kivonjátok egymásból. Nézd meg először, hogy a teljes neved betűértékéből mely számok hiányoznak.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z  

 

A hiányzó számokat írd le egy papírra, majd add össze, míg végül egyjegyű számot kapsz. Ugyanígy számold ki a párodét. Végül két egyjegyű számot kapsz, és már nem kell mást tenned, mint a nagyobb számból kivonnod a kisebbet. Az így kapott eredmény mutatja a karmikus feladatotokat. Ha a két szám egyforma, akkor azt az adott számot nézd meg.

1-es

Ha 1-es számot kaptál, akkor a párkapcsolatban fontos feladatotok, hogy megtaláljátok a közelség és a távolság, az együttlétek és külön töltött idő egyensúlyát. Hagyj a párodnak elég személyes teret és szabadságot, hogy kibontakozhasson egy kreatív tevékenységben, vagy a hobbijának is szentelhessen időt, de magadnak is biztosítsd erre a lehetőséget.

2-es

Ha 2-est kaptatok eredményül, akkor hajlamosak lehettek arra, hogy túlzottan is egymásra támaszkodjatok, és nem kizárt, hogy mindkettőtök a másiktól várja a megoldást egy-egy nehéz helyzetekben. Persze, fontos dolog a támogatás, de feladatotok, hogy megtanuljátok az együttműködést, melynek során mindkét fél aktív szerepet vállal a kezdeményezésben és a problémák megoldásában.

3-as

Ha 3-as a kapcsolatotok feladatszáma, akkor valószínűleg könnyen kihozzátok egymásból a legjobbat, ám a napi kötelességek mellett játékos énetek könnyen háttérbe szorulhat. Fontos feladatotok, hogy ébren tartsátok ezt a teremtőerőt, és kamatoztassátok a kreativitásotokat. Mindig találjatok időt arra, hogy kiszakadjatok a feladatok hálójából, mert ha nem teszitek, a napi rutin könnyen felőrölheti a kapcsolatot.

4-es

4-esként nem kizárt, hogy a kapcsolatotok kissé viharos, szeszélyesen hullámzó érzelmek uralkodnak benne, vagy az eltérő időbeosztás miatt kevés időt tudtok együtt tölteni. Fontos feladatotok, hogy törekedjetek olykor a racionális kontrollra, ami elejét veszi a felesleges vitáknak, megfékezi az indulatokat, és tegyetek a stabilitásért, ami rendszert visz az életetekbe.

5-ös

Az 5-ös számmal talán mindketten hajlotok a kényelemre és arra, hogy belenyugodjatok az egyhangúságba. Azonban megéri erőfeszítést tennetek azért, hogy változatosságot vigyetek a közös életetekbe, és felélesszétek a kihunyóban lévő tüzet. Fontos, hogy mindketten növeljétek a kezdeményezőkedveteket, és időről időre közösen valami újba fogjatok, ami kicsit kizökkent benneteket a megszokottból.

6-os

6-osként elhanyagolhatatlan feladatotok a másik iránti gondoskodás és törődés gyakorlása, valamint az, hogy megtaláljátok az adok-kapok egyensúlyát. De ne a másiktól várd, hogy a kedvedben járjon, hanem adj te először, és hagyd, hogy párod viszonozza azt. Keresd a családi életben és az elköteleződésben rejlő értékeket, és dolgozz a harmónia kialakításán.

7-es

Nem kizárt, hogy mindketten túl kritikusak vagytok, nemcsak magatokkal, hanem a másikkal is. Ez rossz érzést kelt, esetleg pesszimizmusba hajszol, ezért fontos, hogy el tudjátok fogadni a hibákat - mint az emberi élet szerves részét. A fentiek nem azt jelentik, hogy ne kellene foglalkozni azzal, ami rosszul működik, de nem a világvége, ha valaki tökéletlenül csinál valamit.

8-as

Nem kizárt, hogy a kapcsolatotokban a pénzügyek, illetve általában anyagiak jelentik az egyik legnagyobb konfliktusforrást, vagy az, hogy eltérően bántok a rendelkezésetekre álló forrásokkal. Fontos feladatotok, hogy első lépésben elfogadjátok a másik költekezési stílusát, és ezután megpróbáljatok olyan közös nevezőre jutni, mely mindkettőtöknek elfogadható. Persze, ehhez bizonyos kompromisszumokat meg kell kötnötök.

9-es

9-es számmal a megértés és a tolerancia gyakorlása a legfontosabb feladataitok közé tartoznak a kapcsolatban. A rossz szokások kapcsán mérlegelnetek kell, hogy megérik-e a vitát, netán a már-már vérre menő harcot. Gyakran segít a nézőpontváltás, vagyis az, ha egy kicsit más szemmel néztek ugyanarra a problémára. Nem árt olykor feladni az ego törekvéseit sem azért, hogy boldogabb legyen közös életetek.

Ezt is szeretjük