Mi a karmikus feladatod a párkapcsolatban? A számmisztika elárulja

Számold ki, mi a titka annak, hogy hosszú távon is boldogok maradjatok együtt.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha úgy érzed, a pároddal gyakran veszekedtek apróságokon, vagy szeretnéd pontosan tudni, milyen kihívásokkal és közösen megoldandó feladatokkal kell szembenéznetek, hívd segítségül a számmisztikát.

A kapcsolatotok karmikus leckéjére vonatkozó számot úgy kaphatod meg, ha az egyéni karmikus lecke számait kivonjátok egymásból. Nézd meg először, hogy a teljes neved betűértékéből mely számok hiányoznak.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z  

 

A hiányzó számokat írd le egy papírra, majd add össze, míg végül egyjegyű számot kapsz. Ugyanígy számold ki a párodét. Végül két egyjegyű számot kapsz, és már nem kell mást tenned, mint a nagyobb számból kivonnod a kisebbet. Az így kapott eredmény mutatja a karmikus feladatotokat. Ha a két szám egyforma, akkor azt az adott számot nézd meg.

1-es

Ha 1-es számot kaptál, akkor a párkapcsolatban fontos feladatotok, hogy megtaláljátok a közelség és a távolság, az együttlétek és külön töltött idő egyensúlyát. Hagyj a párodnak elég személyes teret és szabadságot, hogy kibontakozhasson egy kreatív tevékenységben, vagy a hobbijának is szentelhessen időt, de magadnak is biztosítsd erre a lehetőséget.

2-es

Ha 2-est kaptatok eredményül, akkor hajlamosak lehettek arra, hogy túlzottan is egymásra támaszkodjatok, és nem kizárt, hogy mindkettőtök a másiktól várja a megoldást egy-egy nehéz helyzetekben. Persze, fontos dolog a támogatás, de feladatotok, hogy megtanuljátok az együttműködést, melynek során mindkét fél aktív szerepet vállal a kezdeményezésben és a problémák megoldásában.

3-as

Ha 3-as a kapcsolatotok feladatszáma, akkor valószínűleg könnyen kihozzátok egymásból a legjobbat, ám a napi kötelességek mellett játékos énetek könnyen háttérbe szorulhat. Fontos feladatotok, hogy ébren tartsátok ezt a teremtőerőt, és kamatoztassátok a kreativitásotokat. Mindig találjatok időt arra, hogy kiszakadjatok a feladatok hálójából, mert ha nem teszitek, a napi rutin könnyen felőrölheti a kapcsolatot.

4-es

4-esként nem kizárt, hogy a kapcsolatotok kissé viharos, szeszélyesen hullámzó érzelmek uralkodnak benne, vagy az eltérő időbeosztás miatt kevés időt tudtok együtt tölteni. Fontos feladatotok, hogy törekedjetek olykor a racionális kontrollra, ami elejét veszi a felesleges vitáknak, megfékezi az indulatokat, és tegyetek a stabilitásért, ami rendszert visz az életetekbe.

5-ös

Az 5-ös számmal talán mindketten hajlotok a kényelemre és arra, hogy belenyugodjatok az egyhangúságba. Azonban megéri erőfeszítést tennetek azért, hogy változatosságot vigyetek a közös életetekbe, és felélesszétek a kihunyóban lévő tüzet. Fontos, hogy mindketten növeljétek a kezdeményezőkedveteket, és időről időre közösen valami újba fogjatok, ami kicsit kizökkent benneteket a megszokottból.

6-os

6-osként elhanyagolhatatlan feladatotok a másik iránti gondoskodás és törődés gyakorlása, valamint az, hogy megtaláljátok az adok-kapok egyensúlyát. De ne a másiktól várd, hogy a kedvedben járjon, hanem adj te először, és hagyd, hogy párod viszonozza azt. Keresd a családi életben és az elköteleződésben rejlő értékeket, és dolgozz a harmónia kialakításán.

7-es

Nem kizárt, hogy mindketten túl kritikusak vagytok, nemcsak magatokkal, hanem a másikkal is. Ez rossz érzést kelt, esetleg pesszimizmusba hajszol, ezért fontos, hogy el tudjátok fogadni a hibákat - mint az emberi élet szerves részét. A fentiek nem azt jelentik, hogy ne kellene foglalkozni azzal, ami rosszul működik, de nem a világvége, ha valaki tökéletlenül csinál valamit.

8-as

Nem kizárt, hogy a kapcsolatotokban a pénzügyek, illetve általában anyagiak jelentik az egyik legnagyobb konfliktusforrást, vagy az, hogy eltérően bántok a rendelkezésetekre álló forrásokkal. Fontos feladatotok, hogy első lépésben elfogadjátok a másik költekezési stílusát, és ezután megpróbáljatok olyan közös nevezőre jutni, mely mindkettőtöknek elfogadható. Persze, ehhez bizonyos kompromisszumokat meg kell kötnötök.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

9-es

9-es számmal a megértés és a tolerancia gyakorlása a legfontosabb feladataitok közé tartoznak a kapcsolatban. A rossz szokások kapcsán mérlegelnetek kell, hogy megérik-e a vitát, netán a már-már vérre menő harcot. Gyakran segít a nézőpontváltás, vagyis az, ha egy kicsit más szemmel néztek ugyanarra a problémára. Nem árt olykor feladni az ego törekvéseit sem azért, hogy boldogabb legyen közös életetek.

Ezt is szeretjük