Milyen hosszú az életvonalad?

Kiderül, meddig fogsz élni

A tenyeret átszelő vonalból nemcsak az előtted álló évek számára következtethetsz. Mit ígér az életvonal?

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az életvonal kevésbé jelzi a testi egészséget, sokkal több információval szolgál életerődről és sorsodnak fordulópontjairól. Ha megismered valódi jelentését, felkészülhetsz rá, hogyan kezeld az életed során felmerülő változásokat, váratlan fordulatokat. Nézz a tenyeredbe, és oszlasd el kétségeidet!

Meddig fogsz élni?

Ha a csuklód felé húzódó életvonalból szeretnéd megtudni, milyen hosszú életre számíthatsz, könnyen tévútra kerülhetsz. A feltűnően hosszú vonal nem feltétlenül biztosít arról, hogy elfújhatod tortádon a századik gyertyát is. Ugyanakkor a rövidebb vonal láttán sem kell elkeseredned, hiszen emellett nyugodtan végignézheted dédunokáid ballagását.

Arról azonban árulkodik tenyered egyik legfontosabb vonala, hogy mennyi életkedv és energia szorult beléd. Így tehát a hosszú és határozott életvonal közvetve jelentheti, hogy hosszú, boldog és örömteli életed lesz.

Töretlen életkedv - A hosszú életvonal

Ha tenyeredet feltűnően hosszú, a csuklódat elérő életvonal szeli át, minden akadály ellenére kitartóan küzdesz a céljaidért. A bal kézen felfedezhető, rendkívüli hosszúságú vonal azt jelzi, hogy egész életedben ki kell használnod irigylésre méltó optimizmusodat és életkedvedet. Ne válj közömbössé, ha veszteség ér, és a kellemetlen események se fogják vissza lendületedet. Ha így teszel, a legnehezebb helyzeteken is felülkerekedsz.

Ha jobb kezeden látsz ilyen méretű vonalat, te vagy a nagy túlélő: még a mások által kilátástalannak tűnő problémákat is kitűnően kezeled, a sorscsapások sem veszik el lelkesedésedet a megoldáshoz vezető úton. Akkor fogod igazán élvezni az életet, ha örökké tevékeny maradsz. A hosszas semmittevés nem illik a jellemedhez, az aktív életforma ellenben megőrzi egészségedet.

Változatos sorsfordulatok - A közepes életvonal

Az átlagos méretű életvonal, mely a hüvelykujjad meghosszabbításának környékén végződik, nem csupán önmagában árulkodik sorsodról. Ha választ szeretnél kapni életutad alakulására, figyelmesen nézd meg a szerteágazó apróbb vonalkákat is körülötte.
Ha bal kezed hüvelykujj-dombjánál sok finom vonal fut az életvonal irányába, több értékes esemény, fordulat gazdagítja majd sorsodat. Változatos történések teszik érdekessé életedet, mindegyikből tapasztalatot és új erőt meríthetsz.

A jobb kézen látható, az életvonal felé haladó apró vonalkák meghatározó jelentőségű fordulatokról árulkodnak. Jelezheti egy életszakasz lezárulását és új partner felbukkanását, de utalhat költözésre vagy hivatásod megváltoztatására is. Nem kell tartanod ezektől a változásoktól, hiszen az életenergiát jelző apróbb vonalkák segítenek alkalmazkodni az új helyzetekhez.

Nagy újrakezdések - A rövid életvonal

Ne ess kétségbe, ha életvonalad feltűnően rövidebb az átlagosnál! Ha alaposabban szemügyre veszed, valószínűleg láthatod, hogy a megszakadt vonal kicsivel lejjebb folytatódik. Ám akkor sem fenyeget katasztrófa, ha valóban nagyon rövid: előfordulhat, hogy egy jelentős esemény lezár egy fejezetet az életedben.
Mikor a bal kezedre jellemző ez a rajzolat, komoly irányváltás várható az életedben. Gyökeresen megváltozhat a szemléletmódod, korábbi nézeteiddel ellentétes értékrendet alakíthatsz ki. Megvalósíthatod régóta tervezett vágyaidat, melyekhez korábban nem éreztél elég kitartást.
Ezt mindenképpen örömmel kell fogadnod, hiszen ekkor érezheted úgy, hogy valóban megvalósítottad önmagad. A jobb kézen is hasonló változásokat jelez a rövid vagy megtört életvonal: hátat fordítasz addigi életformádnak, és felismered, hol találod meg igazán a helyedet.

Cikkünk Christiane Eisler-Mertz Kézelemzés című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük