Milyen apa lesz a kedvesed?

Aszcendense elárulja

Apaként féltőn óvja a gyerekeit, vagy nehezen találja velük a közös hangot? Tudd meg, mire számíts a jövőben!

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Biztosan belegondoltál már abba, mi lenne, ha bővülne a család. Talán azt is elképzelted, milyen apa válna kedvesedből. A tervezésben sokat segíthet kedvesed aszcendense.

Ugyanis a zodiákus minden egyes aszcendense más-más módon áll a családalapítás kérdéséhez. Tudd meg időben, mire számíthatsz!

Nem tudod, mi kedvesed aszcendense? Számold ki horoszkópkészítő programunk segítségével! Kattints ide! »

Kos

Ha kedvesed Kos aszcendensű, akkor igazi hangulatember, aki mindenben hirtelen dönt - így a családalapításban is. Mivel a horoszkóp szerint meglehetősen önálló, valószínűleg a gyerekeiteket is nagyon korán erre fogja nevelni. Kettőtök közül nem ő lesz az aggódó típus, számára a nevelés játék, a gyerek pedig a legjobb barátja. Egyetlen dolgot fog nehezen tűrni: ha nem az ő elképzelései szerint történnek a dolgok, attól teljesen kiborul.

Bika

Igazi apatípusra találtál, akinél első helyen mindig a család áll majd. Féltőn figyeli a gyerek minden mozdulatát, biztosan egyetlen szülinapi bulijáról sem fog hiányozni a munkája miatt. Az idillt csak az rúghatja fel, ha a pici dacolni próbál, vagy kinyilvánítja az akaratát. Abban a pillanatban a kedvesed azt érzi, hogy kétségbe vonták a tekintélyét, és ezt nem tudja feldolgozni. Ekkor előkerülhet a konzervatív, despotikus oldala.

Ikrek

A horoszkóp szerint nyitott az újdonságokra, így biztosan hamar megtanulja a kamasz szlenget. Amíg kicsi a gyerek, nehezen boldogul vele, igazi apaként csak nagyobb korában tud érvényesülni. Akkor viszont bepótolja az elvesztegetett éveket: rengeteg közös programot szervez a családnak. Az évek múlásával igazi baráttá válik, akire bármikor számíthatnak a gyerekei. Egyetlen üzleti tárgyalás sem lehet olyan fontos, mint a családi ünnepek.

Rák

Biztosan sok horoszkópelemzést olvastál már, mely ezzel a jeggyel foglalkozott. Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy kitűnő apa lesz belőle. Szívesen és sokat segít a gyerekek körül, nem fog megijedni egy pelenkacserétől sem. A későbbiekben viszont hatalmas harcokra számíthatsz: ha lazulni kezdenek a családi kötelékek, azt elég nehezen dolgozza fel. Számára a család az első, görcsösen egyben akarja majd tartani. Igazi konfliktusforrás a kamaszkor és a gyerekek kirepülése a fészekből.

Oroszlán

Az Oroszlán aszcendens jellemzője az uralkodni vágyás. Ez apaként sem lesz másként: megköveteli magának a tekintélyt, néha kicsit talán túlzásba is viszi a szigorúságot. Cserébe viszont rendkívül nagyvonalú lesz, megpróbál mindent megadni a gyerekeknek. Az anyagi háttér mellett érzelmileg is ügyel a kényeztetésre: büszkén mutogatja mindenhol a gyerekeit. Számára igazi siker, ha valamiben tehetségesnek bizonyulnak.

Szűz

A Szűz aszcendensű férfira jellemző, hogy csak akkor alapít családot, ha már teljesen biztos a kapcsolatában, illetve anyagi helyzetét is megfelelőnek látja. Komolyan veszi a kötelességét, gyakorlatiasságra neveli a gyerekeiteket. Szigorú szabályokat állít fel, melyeket minden körülmények között betartat, és ő maga sem rúgja fel azokat. Következetessége teszi igazán jó apává. Mindig biztos pont lesz a gyerekek életében, bármikor számíthatnak rá.

Mérleg

A horoszkóp szerint ideális apává válhat, ha elég határozottan viselkedik. Minden adottsága megvan hozzá, de hajlamos átengedni az irányítást a gyerekeinek. Figyelmesen meghallgatja őket, majd teljesíti minden kívánságukat. A túlzott kényeztetésnek pedig nem lesz jó vége, gyakran visszaélhetnek ezzel a helyzettel. Fontos megértetni vele, hogy őrizze meg szülői tekintélyét, ettől még lehet a gyerekei legjobb barátja.

Skorpió

A Skorpióra jellemző, hogy tekintélyén nem eshet csorba. A gyereknevelésben is ezt az elvet alkalmazza, bálványként néznek fel rá a gyerekek. Hamar megtanítja nekik, hogy lehet érvényesülni az életben, azonban érzelmileg elszigeteli magát. Nehéz bejutni az őt körülvevő falak mögé, túlzott szigorával leplezi az érzelmeit. Nem tudja szavakkal kifejezni a szeretetét, de tettei mindennél jobban bizonyítják: a gyerekeiért bármire képes.

Nyilas

Túlzott önállósága és hatalmas tervei miatt valószínűleg későn alapít családot. A horoszkóp szerint azonban pozitív életszemléletével és vállalkozó szellemével tökéletes apa válik belőle, akit imádnak a gyerekei. Igazi, mély barátság alakulhat ki közöttük, ez főleg a Nyilas aszcendensre jellemző legendás nyitottságnak köszönhető. A másik igazán jó tulajdonsága a végtelen türelme: higgadtan oldja meg a kamaszkor problémás helyzeteit.

Bak

A Bak aszcendensű férfi nehezen szánja rá magát a családalapításra, ám, ha mégis megteszi, lelkiismeretesen próbál helytállni. Igazi példaképpé válik, aki őszinteségre és tisztességre neveli a gyerekeit. Egészen kiskoruktól egyenrangú félként bánik velük, mindig meghallgatja a véleményüket, ám sokszor túl türelmetlen hozzájuk. Szigorúan fogja őket, de a személyiségük kibontakozását sohasem akadályozná meg.

Vízöntő

E jegyre jellemző, hogy elutasítja a konvencionális életformát, épp ezért a családalapítással sem siet. Ennek ellenére a Vízöntő aszcendensű férfi meglepően jól érezheti magát a családja körében, a gyerekek érkezése ugyanis keretet adhat az életének. Igényli a szabadságot, éppen ezért gyerekeinek is megadja ezt. Végtelenül megértő velük szemben, inkább a barátjuk próbál lenni, mint apjuk - ez a nevelési elve, melyhez maximálisan ragaszkodik.

Halak

A horoszkóp szerint érzékeny férfival van dolgod, így nem meglepő, hogy apaként is gondoskodó lesz. Féltő figyelemmel veszi körül a gyerekeit, néha túlzásba is viszi az aggodalmaskodást. A nevelésben a merev szabályok helyett az intuíciót részesíti előnyben. Mindig meghallgatja a gyerekei gondját-baját, próbál tanácsokat adni, miközben érezteti velük, hogy mellettük áll. Nagy hangsúlyt helyez a művészi érzék kibontakoztatására, előfordulhat, hogy ilyen irányba próbálja terelni őket.

Cikkünk Hajo Banzhaf és Brigitte Theler Éppen te hiányzol belőlem című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

  • anya
  • horoszkóp

Milyen anyuka leszel?

  • szülő
  • horoszkóp

Szülőhoroszkóp

  • horoszkóp
  • kínai horoszkóp

15 sztár a Patkány jegyében

Ezt is szeretjük