Ezért szakítottak Liammel? Miley Cyrus tényleg gyereket vár?
Miley a Twitteren osztotta meg rajongóival az örömhírt. De vajon tényleg igaz az állítás?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Miley Cyrus az utóbbi időben valódi botrányhősnővé avanzsált, és mindenki az énekesnőről beszél. Erre rátett egy lapáttal Liam Hemsworth-szel való szakítása is.

Miley Cyrus
Juicy J és Miley

A napokban viszont egy egészen új dolog miatt lett szóbeszéd tárgya a 20 éves sztár: twitteres adatlapján ugyanis megjelent egy poszt, miszerint egyik munkatársától vár gyereket.

Gyors váltás?

Évekig jegyben járt Miley Cyrus és Liam Hemswort, és sokáig ők voltak Hollywood egyik legnépszerűbb álompárja. Ám az utóbbi hónapokban többször felröppent a hír, miszerint szakítottak, de végül mindig kiderült, hogy csak pletykáról van szó. A tényleges elválás szeptember közepén következett be, és egyik fél sem vesztegette az idejét.

Liamet már a szakítás másnapján egy másik nővel látták csókolózni, és az esetről fénykép is készült. Néhány nappal később arra utaltak a pletykák, hogy Miley sem zokogja tele a párnáját magányosan: hírbe hozták a 38 éves rapperrel, Juicy J-vel. Bár egyikük sem erősítette meg, hogy van köztük valami, egyre többet lehet őket együtt látni.

Lehet, hogy Miley és Liam is csak azt szeretné, ha a másik látná, nem tört össze a szakítás miatt, ám az énekesnő talán túl messzire ment: a neten kiposztolt üzenete szerint ugyanis Juicy J gyerekével terhes.

Tényleg babát vár?

Miley valószínűleg újabb eszközt vetett be, hogy mindenki róla beszéljen. Kiírta a Twitterre: "Arra a hírre ébredtem, hogy terhes vagyok Juicy J gyermekével."
Később még viccelődött is a dologgal: egy barátnőjével arról beszélgettek, mi legyen a kicsi neve.

Bár az üzeneteket sokan félreértelmezték, a twitteres élcelődés arra lett volna hivatott, hogy tagadja az egyébként még nem túl elterjedt pletykákat Miley terhességével kapcsolatban. Ám ez a dolog fordítva sült el, és pont ezzel érte el az énekesnő, hogy az egész világ azt hitte, Juicy J gyermekét várja.

Ezt is szeretjük