Mikor születtél?

Ebben a szakmában lehetsz a legsikeresebb

A számmisztika segítségével kiszámolhatod, melyik a számodra legtesthezállóbb hivatás.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A számmisztika segít abban, hogy jobban megismerd önmagadat és életfeladatodat, és sikeresebben alkalmazd a benned rejlő adottságokat, hogy betölthesd földi missziódat. Ha úgy érzed, elakadtál a karrieredben vagy nem a megfelelő munkahelyen vagy, számold ki születési dátumodból, hogy mi a legalkalmasabb hivatás számodra!

Személyiséged főbb jellemvonásait megmutatja a születésnapod. Úgy számolhatod ki, ha összeadod szültési dátumodban szereplő számokat. Például aki 1976. 06. 23-án született, annak száma 1+9+7+6+6+2+3= 34, 3+4=7. Miután kiszámoltad, olvasd el a saját számodhoz tartozó leírást!

1-es

Ha egyes típus vagy, akkor vezetői rátermettséged vitathatatlan. Vezetői hajlamaid fejlett igazságszeretettel és felelősségérzéssel párosulnak, ami elengedhetetlen bármilyen vezető esetében. Akkor tudod a legértékesebb munkát végezni, ha egyedül hagynak dolgozni a saját elgondolásod szerint. Ezért kétféle megoldás ideális a te esetedben: ha vezetőként dolgozol, vagy ha egyedül, önállóan. Az orvos, a menedzser vagy valamilyen szellemi szabadfoglalkozás, művészeti, illetve vállalkozó tevékenység megfelelőnek tűnik számodra.

2-es

Jellemző rád a gyakorlati érzék és a segítőkészség, valamint a békítő szellem. Ezeket a tulajdonságaidat jól tudod használni például akkor, amikor arra van szükség, hogy valamilyen közös ügy érdekében együtt tudjon dolgozni egy kis csapat. Profin elsimítod a menet közben adódó konfliktusokat, és te magad sem szívesen keveredsz vitába. Inkább alérendeled magad másoknak, mert nem szívesen vállalod magadra a döntésekkel járó felelősséget. A neked leginkább megfelelő szakmák az ápoló, óvónő, de a vendéglátóiparban is sikeresen megállod a helyed.

3-as

Nehezen tudod eldönteni, mivel is akarsz foglalkozni, és önfegyelemre van szükséged ahhoz, hogy az újabb és újabb csábító ötletekre képes legyél nemet mondani, hogy a már megkezdett ügyeid sikerre vidd. Erősséged az elemző hajlam és a logikus gondolkodás. Minden olyan foglalkozás neked való, amely nincs munkahelyhez kötve. Az olyan szakmák is testhezállók, amelyek sok utazással járnak vagy jó beszédkészséget követelnek. A közönségszervező, rendezvényszervező, idegenvezető neked való szakmák.

4-es

A munkavégzés örömöt jelent neked, és a kreativitásod kielégítését. Olyan mérhetetlen munkabírással vagy megáldva, melyet egyetlen más szám sem mondhat el magáról. Szereted hasznosnak érezni magad. Minden olyan foglalkozás megfelelő számodra, amelyben nagyobb fajsúlyú feladatokat oldhatsz meg, és ahol rendszerezésre vagy gyakorlati tervezésre van szükség. A legtesthezállóbb foglalkozások a titkársági feladatokhoz vagy a földmunkákhoz kapcsolódnak. Titkárnőként, tisztviselőként vagy kertészként megtalálod a helyed.

5-ös

Kreatív szellemed egy percre sem tud megpihenni, mert úgy érzed, valami magasztosabb eszmének vagy elkötelezve, amely a józan hétköznapi valóság felett áll. Mindig újabb és újabb szellemi horizontokat keresel, és a feltáratlan területek megismerésére törekszel. Mestere vagy a szavaknak, és bárkit meg tudsz nyerni és fel tudsz lelkesíteni. Olyan foglalkozásokban teljesedhetsz ki, melyek utazással és kalanddal járnak, de olyanokban is, ahol másokat kell meggyőznöd . Az asztrológus, az újságíró és a tanár megfelelő szakmák számodra.

6-os

Jól tudsz közvetíteni és kiegyenlíteni, és képes vagy arra, hogy még a kellemetlen dolgokat is megfelelő csomagolásban tálald. Nem ragaszkodsz görcsösen a véleményedhez, ugyanakkor szívesen segítesz önzetlenül és adni is szeretsz. Olyan foglalkozások jöhetnek szóba, ahol pártatlan ítélethozatalra van szükség, vagy diplomatikus ügyességet igényelnek, és mivel kifinomult a szépérzéked, kulturális, művészeti tevékenységekben is megtalálod a helyed. Ideális foglalkozásaid sminkes, kiállításszervező, lakberendező.

7-es

Erényeid az alázat és a szerénység, és nem hátrálsz meg a nehéz feladatok elől. Ugyanakkor hajlamos vagy egyfajta előkelő elszigeteltségre, amit arra használsz, hogy gyarapítsd a tudásod és felfedezd az élet rejtett igazságait. Ezeket az ismereteket azután tovább is adod. A józan észt és higgadtságot követelő munkák felelnek meg neked, valamint azok, melyekben köznség előtt kell megnyilatkoznod. Azok a területek, ahol világos trövényszerűségek fedezhetők fel, illetve olyanok, melyekhez rendszerezésre van szükség. Ilyenek a tanár, szóvivő vagy tanácsadó.

8-as

Számodra akkor van értelme a munkának, ha versenyhelyzetet teremt és konkurenciával kell küzdened. Ez az, ami lelkesít téged, mert jellemed meghatározói az aktivitás és a tettvágy. Emellett vezetési, szervezési és adminisztratív képességed tudod a legjobban kamatoztatni. Közel állnak hozzád az olyan szakmák, ahol kockázatot vállalhatsz. Mivel tehetséges vagy a pénzügyekben, az üzleti életben helyezkedhetsz el. Banki alkalmazottként vagy egy vállalkozásban kibontakoztathatod képességeid.

9-es

Elsősorban olyan foglalkozások felelnek meg neked, melyek lehetővé teszik, hogy sok emberrel kerülj kapcsolatba. Továbbá olyanok, melyekben a hangsúly inkább a kreatív-művészi alkotáson van, mint a gazdasági-racionális tevékenységen. Minden olyan szellemi tevékenység ide sorolható, mely a tudás gyarapítását szolgálja, vagy az emberek kölcsönös megértését segíti elő. Illetve azok a tevékenységek, melyekben segítőkészségre van szükség. ILyenek lehetnek a hírszerkesztő, lelki segítő vagy manikűrös.

Cikkünk Székelyhidi Ágnes Számmisztika című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük