Mikor jön el életed legszerencsésebb időszaka?

Jupitered elárulja

Nézd meg, mit tartogat számodra a nagy szerencse bolygója!

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Jupiter, a nagy szerencse bolygója 12 év alatt ér keresztül a zodiákuson. Minden jegyben nagyjából egy évet tartózkodik, ami alatt a jegy szülöttei különösen erőteljes, mágikus energiákat tapasztalhatnak, ha eléggé figyelmesek.

Ez nem jelenti azt, hogy ne adódnának nehézségek is ebben az időszakban, de ilyenkor erőt is kapsz ahhoz, hogy könnyebben felülkerekedj rajtuk. Olvasd el az elemzést, melyből kiderül, mikor számíthatsz különösen szerencsés időszakra az életedben, és mi vár rád ekkor!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Mivel a Jupiter nemrég haladt át a jegyeden, így nem kizárt, hogy még most is érzed a hatását. Próbálj meg ráhangolódni ezekre a lendületet adó energiákra! Legközelebb 11 év múlva vendégeskedik majd nálad a bolygó, miközben energiáid és mozgástered növekedését hozza. Szabad kezet kapsz ahhoz, hogy olyan erővel és gyorsasággal tedd a dolgokat, ahogy az jólesik. Megtalálhatod a helyed a magánéletedben és a munkádban is.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A Jupiter épp most tartózkodik a jegyedben, és jövő év júniusig itt is marad. Ebben az időszakban különösen érdemes gondoznod a vágyaidat, illetve arra törekedned, hogy eljuss a tervezéstől legalább a megvalósítás első lépéséig. Most több olyan dolgot kaphatsz meg, amire anyagi téren vágytál, legyen szó párkapcsolatról, házasságról vagy pénzügyi gyarapodásról. Használd ki a lehetőségeket!

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Jövő év nyarától nagyjából egy éven keresztül élvezheted a Jupiter adományait. Ebben az időszakban érdemes különös figyelmet fordítanod kapcsolataid építésére. Valószínűleg nem fog nehezedre esni, hiszen egyébként is társasági lény vagy, de ekkor rendkívüli szerencsét remélhetsz az új ismeretségektől, melyek a karrieredben vagy a magánéletedben hozhatnak változást. Érdemes beiratkoznod egy új tanfolyamra!

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

2013 tavaszától körülbelül egy éven át az otthonodat érintő kérdésekben és a családi ügyeidben számíthatsz különösen szerencsés időszakra. Lehet, hogy sikerül nyélbe ütnöd egy rég tervezett költözést, bővül a család, vagy sikerül elfogadtatnod egy olyan véleményt a többiekkel, melyre azelőtt nem látszottak nyitottnak. Törekedj arra, hogy minél őszintébb legyél magaddal!

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Három év múlva különösen szerencsés időszak köszönhet rád. Ekkorra érnek be az erőfeszítéseid, illetve a szándékod, hogy valami különlegeset tegyél le az asztalra. Elsősorban a karrieredben számíthatsz nagy váltásra, nem kizárt, hogy olyan különleges lehetőséghez jutsz, melyben megcsillogtathatod személyes varázserődet, továbbá szereplési vágyadat is kielégítheted. Környezeted értékelni fogja a tehetségedet.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Négy év múlva könnyen úgy érezheted, végre sínre került az életed, és egy ideig nem kell aggódnod a jövő miatt. Magánéletedben elérheted azt a megalapozottságot és biztonságot, melyre régóta vágysz. Lehet, hogy a házasság vagy épp a válás hozza el életedbe azt a változást, mely csökkenti a szorongásaidat. A munkahelyeden előléptetésre számíthatsz, így megteremtheted azt az anyagi bázist, melyre szükséged van új életformádhoz.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Öt év múlva környezeted a tenyerén fog hordozni. Életednek ebben a szakaszában a kapcsolataidra, elsősorban a párkapcsolatodra esik hangsúly, de az sem kizárt, hogy közfigyelmet kapsz. Egyre több örömet találsz az életedben, amit szeretnél másokkal is megosztani. Nem kizárt, hogy egy különleges embert sodor eléd az élet - talán egy idegen országbeli vagy más kulturális háttérrel rendelkező személy lesz az, akivel összekötöd az életedet.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

2017-ben a Jupiter megnöveli személyes hatásod erejét. Kisugárzásod segítségével könnyen meggyőzöd környezetedet, és fogékonyak lesznek az ötleteidre. Úgy érezheted, érintetlenül hagynak a hatalmi játszmák. Családi béke köszönt rád, és pénzügyi fellendülésre is számíthatsz. Ha nagyszabású tervek megvalósításába kezdtél, befektetéseid erre az időszakra beérnek, illetve kezdenek megtérülni.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

2018-ban remek lehetőségeid adódnak az utazásra, valamint arra, hogy bővítsd a horizontodat. Csábító külföldi munkalehetőség érkezhet az életedbe, vagy egy külföldi kapcsolatra tehetsz szert. A tanulás területén sikerekre számíthatsz, érdemes belekezdened valami új elsajátításába. Az is lehet, hogy neked kell átadnod a tudásod. Ha nagyvonalúbban gondolkodsz, kevesebb stresszforrással szembesülhetsz, és az esetleges családi konfliktusok is elsimulnak.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

2019-ben egy váratlan esemény lendíti meg a karrieredet. Lehet, hogy visszautasíthatatlan munkaajánlatot kapsz, de nem kizárt, hogy szakterületet váltasz, esetleg megváltozik a szakmai érdeklődésed. Lehet, hogy a hobbid válik a hivatásoddá, de valószínűleg olyan munkaterületen találod magad, ahol sokkal szabadabban gazdálkodhatsz az időddel és az energiáddal. Ez az elégedettség és a beteljesedés korszaka számodra.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

2020-ban úgy érezheted, bármi, amit kigondolsz, szinte azonnal megvalósul, még akkor is, ha első hallásra meredeknek tűnik az ötlet. Növekednek a bevételeid, miközben lazíthatsz a munkatempódon is, így több energiád jut a boldog családi életre. Lehet, hogy egy egészen új területen próbálod ki kreativitásodat, és ezzel lényed előtted is ismeretlen oldala kerül napvilágra.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Halak (II. 20 - III. 20.)

Bár kerek tíz évet kell még várnod a következő Jupiterre, ez nem azt jelenti, hogy addig ne alapozhatnád meg a szerencsédet. Ebben az időszakban különösen erősen érezheted őrangyalod jelenlétét, és lehetőséged lesz arra, hogy a téged érő kedvező események hatására megszabadulj a pesszimizmusodtól, illetve leszámolj régi félelmeiddel, melyek eddig boldogságod és anyagi gyarapodásod útjába álltak. 

Ezt is szeretjük