Csendes vagy harsány: mi tetszik a pasiknak? Megkérdeztük!
Vajon az a csábítóbb, ha valaki feltűnően viselkedik, vagy szexisebb egy szégyenlős lány?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A pasik nem csak a külső alapján döntik el, hogy mennyire tetszik nekik egy lány. Már akár az első találkozás alkalmával kiderülhet, hogy olyan-e a stílusod, ami megfogja a srácot. 

De vajon mikor van nyert ügyed, ha csendes vagy, vagy ha feltűnően viselkedsz? Ákos -18 -, Tamás - 19 - és Ádám -17 - elmondja.

Egy szégyenlős vagy egy hangos lányt veszel inkább észre?

Ákos: Természetesen egy hangos lányt könnyebb észrevenni, de nem biztos, hogy meg is tetszik a viselkedése. Ha valaki túl harsány, felfigyelek rá, de nagyjából az első percben eldől, hogy leköti-e a figyelmemet, vagy nem. Ha nem, akkor továbbsiklom, és jöhetnek a csendes csajok.

Tamás: Én mindig azokat figyeltem a társaságban, akik keveset szóltak, mert szerintem ők érdekesebbek, mint a beszédesebb társaik. Van bennük valami titokzatos, ami egy lányban a legszexibb dolog. Nem szeretem, ha valaki azzal akarja felhívni magára a figyelmet, hogy mindenkit túlkiabál.

Ádám: Én jobban szeretem azokat a csajokat, akik nem félnek hallatni a hangjukat, mert az magabiztosságról árulkodik. Persze azért vannak határok, például nem kell közönségesnek lenni, mert az inkább taszító. A szégyenlős lányoktól én jobban félek, mint ők tőlem, mert megijeszt az, hogy csendesek - azt hiszem, attól tartok, hogy azért nem beszélnek hozzám, mert nem érdeklem őket.

Félénk vagy harsány barátnőt választanál inkább?

Ádám: Ha már kapcsolatról van szó, akkor egy kicsit más a helyzet. Akkor inkább a középutat választanám, mert egy túlságosan hangos lány kéretlen hódolókat is hozhat magával, a félénk csajszik pedig nem biztos, hogy teljesen fel tudnak oldódni a társaságban. Inkább legyen kedves, nyitott, de azért ne a figyelem középpontja.

Ákos: Inkább félénk barátnőt választanék, mert kihívásnak tekinteném, hogy feloldjam a gátlásait. Ha meg tudom értetni vele, hogy biztonságban van, és nincs miért magába zárkóznia, azzal rajta is segítek, és nekem is sikerélményem lehet. Persze az is fontos, hogy mutasson hajlandóságot a dologra, mert erővel megváltoztatni senkit sem szeretnék, de nem is lehet.

Tamás: Nálam egyértelműen a félénk csajok a nyerők. Egyszerűen jobban érzem magam egy ilyen lány társaságában. Én sem vagyok az a hangos típus, és nekem fontos az is, hogy legyen valaki, akivel néha sokatmondó hallgatásba burkolózhatok.  

Mit tanácsoltok a lányoknak?

Tamás: Csajok, sose viselkedjetek túlságosan feltűnően, mert nem biztos, hogy jó benyomást keltetek vele!

Ákos: Az a fontos, hogy mindig önmagatok legyetek, mert ha máshogy viselkedtek, azt mi, srácok, egyből kiszúrjuk!

Ádám: Ne féljetek a fiúktól! Az esetek többségében ők is ugyanúgy zavarban vannak, mint ti!

Ezt is szeretjük