Mi a legtitkosabb szexuális vágyad?

Horoszkópod elárulja

Egy ismeretlen csábít el, vagy arra vágysz, hogy a Káma-Szútra minden pozitúráját kipróbáld?

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A zodiákus minden egyes jegye ábrándozik titokban olyasvalamiről, amit aztán a valóságban nem visz véghez.

A szex az egyik fő témája ezeknek a vágyaknak és álmoknak. Te mire vágysz titokban?

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A Kos tüzes jegy, és ez különösen igaz rád az ágyban és a szexualitás terén. Titkon nagy szerelmi csatákat remélsz, ahol nem számít semmi más, csak az erő. Ha megkívánsz valakit, nem szívesen vársz, legtöbbször szinte azonnal akarod őt. Ha lehetne, olykor ott helyben letépnéd a ruháit, és rávetnéd magad. Titkos vágyad, hogy valaki úgy tegyen szenvedélyesen magáévá, ahogyan azt a filmeken látni.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

A horoszkóp szerint az érzéki szerelem híve vagy, ezért mindig olyan partnert választasz magadnak, aki nem csupán a testét, de érzelmeit is neked adja. Érzékiséged ellenére nem szereted a túlzott hevességet. Egy simogatás rád izgatóbban hat, mint az, ha valaki leteper. A durva szextől kifejezetten irtózol. A masszázs, a hosszú előjáték, az izgató fürdő és a kellemes illat az, amivel el lehet csábítani - titokban ezekre vágysz.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ikrek jegyedből adódóan kommunikatív nő vagy, ez a tulajdonságod pedig az ágyban is megnyilvánul. Szeretnéd, ha partnered minden esetben kimondaná vágyait, és meghallgatná, hogy te mit szeretnél. Éppen ezért titkon egy olyan társra vágysz, aki előtt szabadon beszélhetsz a szexről, aki nem botránkozik meg, ha vásárlás közben kezded ecsetelni az esti programot. Felizgat a beszéd, de a durva disznóságok kimondásáért már nem vagy oda.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A szex neked a szeretet és a gondoskodás kifejezése. A puszta testiség nem vonz önmagában. Nem ragaszkodsz szerelemhez, de mindenképpen szeretned kell a másikat ahhoz, hogy le akarj feküdni vele. Titokban arra vágysz, hogy biztonságban érezhesd magad az aktus alatt, hogy átöleljenek, és megóvjanak mindentől. Ez a vágy legtöbbször erősebb benned a szexuális izgalomnál, ezt azonban jellemzően nem osztod meg partnereddel.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Oroszlán jegyedre jellemző büszkeséged az ágyban is veled van, ezért mindent megteszel annak érdekében, hogy ne legyen rád panasz. A saját boldogságod mellett párodé is rendkívül fontos számodra. Ám titokban néha arra vágysz, hogy királynőként nyúlhass el a párnák között, és csak élvezni szeretnéd, amit a párod csinál veled. Valószínűleg olykor-olykor párodnak sem lenne az ellen kifogása, hogy teljesítse ezt a vágyat.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A horoszkóp szerint nem szereted, ha valaki nagy szavakkal akar elcsábítani. A sallangmentes szex híve vagy. Racionalitásod miatt olykor akár - érzelmekben nem bővelkedő - egyéjszakás kalandokba is belemész. Titkos vágyad, hogy egy számodra vonzó idegen szinte minden átmenet nélkül teperjen le, és tegyen magáévá. Ha ezt a fantáziádat megosztod pároddal, a történet akár egy izgalmas szerepjáték alapjául is szolgálhat.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Titkon mindig azt reméled, hogy olyan emberrel hoz össze a sors, akit meg kell nyerned. Szereted azt érezni, hogy nem hever azonnal a lábaid előtt, hanem el kell csábítani. Nem véletlen, hogy lételemed a flört. Titkos szexuális vágyad is ezzel van összefüggésben: szeretnéd egyszer szinte férfimódjára behálózni és leteperni a partneredet. Mivel azonban a valóságban félénkebb vagy annál, hogy ezt megtedd, könnyen előfordulhat, hogy mindez csupán fantázia marad.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Vágyaidban a férfi csak a tiéd, senki másé. Amikor megismer téged, elfelejti a korábbi életét és tapasztalatait, csak te létezel számára. Az ágyban csak veled foglalkozik, kényeztet, és mindent megad neked. Nem bírod a konkurenciát, illetve azt, ha nem te vagy a középpontban. Titokban arra vágysz, hogy szeretkezés közben testileg-lelkileg olyannyira egybeolvadjatok, hogy soha senki ne vehesse el tőled kedvesed.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Erdőben, autóban, moziban, idegenek lakásán, az utcán, szórakozóhelyen. Álmaidban minden helyszín szerepel az ágyat leszámítva. Amennyiben a Nyilas jegyében születtél, titkon sokszor ábrándozol arról, hogy kedvesed mindenhol neked esik, ahol egy pillanatra is egyedül maradtok. Ha ez a vágyad nem is válik valóra, azért teszel róla, hogy minél több helyszínen szexeljetek. Nem is igen tudsz elképzelni két egyforma szeretkezést.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Bak jegyedből adódóan igen kitartó vagy az élet minden területén. Célod a maraton, de nem a futás, hanem a több órás szex. Hosszú előjáték, hosszú aktus, hosszú befejezés, te erre vágysz titokban. Ha tehetnéd, soha nem engednéd partnerednek, hogy elélvezzen, és véget nem érő szeretkezésekkel töltenétek az éjszakákat. Álmaid férfija nem szereti a gyors meneteket, és meghódításodban is legalább ilyen kitartó.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A szex számodra játék, sőt, akár intellektuális élmény is lehet. Szívesen tanulmányozod a szakirodalmat, és mint sci-fi rajongó, a különböző kütyüktől sem riadsz vissza. A szexszel kapcsolatos legtitkosabb vágyad azonban, hogy kedveseddel kipróbáljátok a Káma-Szútra minden egyes pozitúráját. Ahhoz, hogy ezt az álmodat valóra váltsd, már most érdemes beiratkoznod jógára vagy valamilyen gimnasztikaórára. Nem kevés hajlékonyság szükségeltetik a megvalósításhoz.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Legtitkosabb vágyad, hogy amikor hazaérsz, várjanak otthon gyertyák, rózsaszirmok és lágy zene. Kedvesed lassan szeretkezzen veled, szerelmes szavakat suttogva a füledbe. Az aktus ne szex legyen, sokkal inkább a szerelem megtestesülése. Kiegészítésképpen még nem ártanak a nagy szavak és a holdfény. A horoszkóp szerint álmaid férfija figyelmes, és egyetlen évfordulót sem felejt el. Virággal és versekkel köszönt.

OLVASD EL EZT IS!

  • horoszkóp
  • erotikus

Milyen a szexualitásod?

  • horoszkóp
  • férfivágy

Férfi szexhoroszkóp

Ezt is szeretjük