Mi a csillagjegyed? Így vonzd be az életedbe az igazit
Horoszkópod elárulja, milyen fiú mellett találod meg azt, amit keresel. Ezzel a szimbólummal vonzhatod be!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ahhoz, hogy rád találjon a nagy szerelem, nyitottnak, pozitívnak és egy kicsit szerencsésnek is kell lenned. Ha biztosra akarsz menni, egy kis mágiával is segíthetsz az égieknek, hogy elvezessék hozzád az igazit - ártani biztosan nem árt az útmutatás.

Rajzold a bűvös jelet a matekfüzeted hátuljára, hordd egy papíron a táskádban, vagy szerezz egy ilyen alakú medált - és várj a nagy Őre! Horoszkópod elárulja, melyik az a szimbólum, ami segít helyrebillenteni a szerelmi életedet. 

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Kosként a pillanatnak élsz, de nem rettensz meg a kihívásoktól sem.

Olyan fiúra vágysz, aki folyton dicsér, aki értékeli elragadó személyiségedet, és állandó bókokkal halmoz el. A szerelemhozó szimbólumod a csillag - a számodra ideális fiú a tündöklést keresi majd, ez vezeti el hozzád, akiért ezentúl rajonghat majd.
 

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A Bikák erős akaratúak, öntörvényűek, kicsit makacsok is, ugyanakkor érzékenyek és hűségesek. A számodra ideális fiú nem folyik bele a privát dolgaidba, meghagyja neked a döntés szabadságát, de mindig kitart melletted, ezért a te szimbólumod két párhuzamos egyenes.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az Ikrek számára fontos a játékosság, az energia és az állandó megújulás. Valószínűleg olyan fiúra vágysz, aki mindig benne van egy kis mókában, ugyanakkor igényled a mély érzelmeket. A te szimbólumod egy spirál, ami az állandóan mozgásba lévő, leküzdhetetlen erejű örvényt jelképezi.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A Rákok igazi romantikus típusok, akik a szerelemtől hűséget, kitartást és teljes odaadást várnak. Álmaid pasija egy régivágású fiú, aki még hisz a romantikában, és mindennap talál valami apróságot, amivel kifejezheti a szeretetét - a Rákok szerelemhozó szimbóluma egy kis virág.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Az Oroszlánok szeretik, ha felnéznek rájuk, elismerik vezető szerepüket, és egy kicsit hiúk is. Valószínűleg hajlamos vagy rá, hogy a kapcsolataidban is te legyél a vezéregyéniség, így olyan fiúra van szükséged, aki tolerálja ezt a hajlamodat. A szerelemhozó szimbólumod egy felfelé elvékonyodó háromszög, ami az erőt és a rajongást egyszerre jelképezi.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A Szűznek fontos a stabilitás, az állandóság és a megbízhatóság: valószínűleg olyan fiút keresel, aki tiszteli a hagyományos értékeket, és mellőzi a nagy érzelmi kitöréseket és a drámákat, ezeket ugyanis kínosnak találod. Szerelemhozó jelképed a bizonyosságot szimbolizáló kocka.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A Mérlegek a harmóniára és az egységre törekszenek - a kapcsolataidban is egy olyan társra vágysz, aki partnerként kezel, akivel megoszthatod a dolgaidat, és aki kiegészíti a hiányosságaidat: a te szerelemhozó szimbólumod az egységet jelképező kör.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A Skorpió számára fontos, hogy nagy lángon élje meg az érzelmeit. A kapcsolataidban is a felfokozott lelkiállapotokat keresed, szereted a veszélyt, és nem rettensz meg a kalandoktól. A számodra ideális fiú benne van a mókában, és nem az a tipikus otthonülő fajta - egy éles végűre rajzolt nyíl segíthet, hogy a vak szenvedély mindkettőtöket eltaláljon.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A Nyilasok minden döntésüket egy emelkedett állapotban hozzák, hisznek benne, hogy életünket egy felsőbb hatalom befolyásolja, szeretnek túllátni a dolgok hétköznapi jelentésén, és igyekeznek egy magasabb eszme szerint élni. Ha Nyilas vagy, akkor valószínűleg fontos számodra, hogy a szerelmeddel töltött időben mindig úgy érezd, csak rátok süt a nap - éppen ezért a szerelemhozó jelképed is maga a Nap.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A Bakok számára fontosak a hagyományok: valószínűleg egy jóképű, szolid, megbízható fiúra vágysz, akire mindig számíthatsz, és aki nem okoz majd kellemetlen meglepetéseket vagy fölösleges aggodalmakat. A szimbólumod két egymásba fonódó kör, ami a két ember közötti egység klasszikus jelképe.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Vízöntőként szereted a nagy érzelmeket, a szerelem intenzív megélését, és olyan fiúra vágysz, aki képes fenntartani az érdeklődésedet. A szimbólumod a hullámvonal, ami az állandóan változó intenzitású kapcsolatot, ugyanakkor az érzelmek mélységét is jelképezi.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A Halak számára fontos, hogy legyen egy társuk, akihez idomulhatnak, akár a víz a tárolóedényhez - egy fiútól azt várod el, hogy a támaszod legyen, óvjon és védelmezzen, ezért a számodra megfelelő szimbólum egy nagyobb körbe rajzolt kisebb kör.

Cikkünk Judy Hall Asztrológia Biblia című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük