Kattanj rá a kihívásra és nyerj!
Metro Photo Challenge
Fotós vagy? Vagy fotózgatsz? Nyerj 1000 eurós utat! Itt a nagy lehetőség! Ragadd meg a pillanatot! (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hazánk legnagyobb példányszámú országos napilapja az ingyenes Metropol, már 7éve szervezője a világ egyik legnagyobb fotópályázatának: Metro Photo Challenge-nek.

A megmérettetés, egyaránt az amatőrök és a profik kedvence, és hogy a komoly nyereményekre minden résztvevő nemzetnek esélye van, mi sem bizonyítja jobban, hogy tavaly, a nemzetközi mezőnyben magyar győztes született „Mindennapi Utazás” témában.

Te is lehetsz győztes!

A Metropol igyekszik minden kampányába bevonni az olvasókat, és a legkülönbözőbb pályázatokban összemérni tehetségüket és kreativitásukat. A kampány itthon október 25-én indul, és a résztvevők közel egy hónapig tölthetik fel képeiket a www.metrophotochallenge.com oldalra.

A nemzetközi verseny több kategóriában várja az alkotásokat, amelyeket szakmai zsűri vesz górcső alá. Az idén választható témák: Kapcsolatok, Képzelet, Környezet, Pillanatok az életemből.

Érdemes követni a Metropol Facebookon oldalát is, mert nem kizárt, hogy a te alkotásod lesz a Nap képe!

Nyerj 1000 eurós utazást!

Nyeremények nélkül pedig nincs játék: a Metro-országok győztesei közül a 4 legtehetségesebb fotós művei megjelennek az összes Metro újságban.

Sőt, fejenként egy 1000 eurós utat választhatnak maguknak a világ összes Metro-országa közül a legjobbak.(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=1759478&kampany=1842188&banner=1842195&ord=RANDOM_NUMBER)%)
Ezt is szeretjük