Hogy néznél ki mesefiguraként? Te is kipróbálhatod a sztárok új kedvenc őrületét
Mutatunk egy nagyon szórakoztató oldalt, ami jól jöhet ezen a borongós, szomorkás napon.

mesefilm-átalakító-borító
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinte nincs olyan ember a világon, akinek ne kísérték volna végig a gyermekkorát a Disney vagy a Pixar klasszikusai, hiszen ezek a mesék nemcsak szórakoztatták, hanem tanították is a gyerekeket. 

Talán sokan elképzelték, milyen lenne a főhősök bőrébe bújni, és nemcsak a kinézetükre hasonlítani, hanem átélni a fantasztikus kalandjaikat is. Bár ez utóbbi sajnos még nem megvalósítható, a külsejüket már bárki saját képére formálhatja egy internetes oldal segítségével.

Nem csak a sztárok válhatnak mesehőssé

Két programozó és mesterségesintelligencia-rajongó, Justin Pinkney és Doron Adler nemrég egy olyan weblapot hozott létre, amivel bárki átalakíthatja saját fotóját, hogy Pixar-karakter váljon belőle, és egy pillanatra mesehősnek érezhesse magát. A sok munkának köszönhetően az algoritmus finomhangolja az eredeti arcot, és ötvözi azt egy rajzfilmmodellel, az identitások változatlanok maradnak, de animációs karakterek formájában. Épp emiatt sokszor talán túlzónak hathatnak a képek, de az animációs stúdiókban sem mindig alkotnak valósághű szereplőket. A készítők számos híresség arcát is megmutatták mesefiguraként, az eredmény pedig lenyűgöző. Ha te is kedvet kaptál az átváltozáshoz, ezen az oldalon tudod Pixar-karakterré alakítani magad.

(Képek forrása: justin pinkney / toonify)

Ezt is szeretjük