Hogy néznél ki mesefiguraként? Te is kipróbálhatod a sztárok új kedvenc őrületét

Mutatunk egy nagyon szórakoztató oldalt, ami jól jöhet ezen a borongós, szomorkás napon.

mesefilm-átalakító-borító

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szinte nincs olyan ember a világon, akinek ne kísérték volna végig a gyermekkorát a Disney vagy a Pixar klasszikusai, hiszen ezek a mesék nemcsak szórakoztatták, hanem tanították is a gyerekeket. 

Talán sokan elképzelték, milyen lenne a főhősök bőrébe bújni, és nemcsak a kinézetükre hasonlítani, hanem átélni a fantasztikus kalandjaikat is. Bár ez utóbbi sajnos még nem megvalósítható, a külsejüket már bárki saját képére formálhatja egy internetes oldal segítségével.

Nem csak a sztárok válhatnak mesehőssé

Két programozó és mesterségesintelligencia-rajongó, Justin Pinkney és Doron Adler nemrég egy olyan weblapot hozott létre, amivel bárki átalakíthatja saját fotóját, hogy Pixar-karakter váljon belőle, és egy pillanatra mesehősnek érezhesse magát. A sok munkának köszönhetően az algoritmus finomhangolja az eredeti arcot, és ötvözi azt egy rajzfilmmodellel, az identitások változatlanok maradnak, de animációs karakterek formájában. Épp emiatt sokszor talán túlzónak hathatnak a képek, de az animációs stúdiókban sem mindig alkotnak valósághű szereplőket. A készítők számos híresség arcát is megmutatták mesefiguraként, az eredmény pedig lenyűgöző. Ha te is kedvet kaptál az átváltozáshoz, ezen az oldalon tudod Pixar-karakterré alakítani magad.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek forrása: justin pinkney / toonify)

Ezt is szeretjük