Mennyire anyagias a párod?

Horoszkópja elárulja

Két kézzel szórja, netán fukar és szűkmarkú? Tudd meg, hogy a párodnak mennyire fontos a pénz!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Partnered csillagjegye meghatározza a személyiségét is, így arról is árulkodik, hogy mennyire fontos számára a pénz.

Ha még nem sikerült a párod anyagiakkal kapcsolatos szokásait kiismerned, akkor olvasd el horoszkópját.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A Kos jegyében született férfi szabadon és szinte gondolkodás nélkül szórja a pénzt. Mivel hajlamos a kockázatvállalásra, nem esik kísértésbe olyan biztonsági intézkedésektől, mint a biztosítás vagy a takarékoskodás. Azonban elég könnyelmű, ha szerencsejátékról van szó. Ha a részvény- vagy árupiacon tőzsdézik, csak azért teszi, mert ott gyorsan tud sok pénzt keresni.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Ha a párod a Bika jegyében született, a biztonság érdekében bankban halmozza fel a megkeresett pénzét, ám emellett jó minőségű és luxuscikkekre is sokat költ. Megtakarított pénzét általában értékes dologba fekteti, sőt, mindenre biztosítást köt. Nem dől be az olyan trükköknek, amelyek rövid alatt nagy gyarapodást ígérnek, csak óriási körültekintés után hajlandó bármibe pénzt fektetni.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az Ikrek férfi szerint a bankba helyezett pénz nem fontos. Ez a jegy nagyon életrevaló, így ha pénzre van szüksége, a föld alól is képes előteremteni. Ő az, aki kitalálta a gyors meggazdagodás felfogását, valamint a pénzügyi átveréseket. Akkor sem habozik, ha kölcsön kell kérnie a barátaitól vagy akár tőled, igaz, legalább olyan szívesen ad is, ha valaki a környezetében rászorul. Született szerencsejátékos, ravasz befektető, aki csak egyet csettint, és már nyert is.

Szerelem és számmisztika

Vajon valóban összeillesz a pároddal, vagy nem ő az igazi? Hívd segítségül a számmisztikát, és megtudod!

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A Rák csillagjegyű férfinak a biztonság mindennél fontosabb, ezért pénztelennek érzi magát, ha nincs egy kis spórolt pénze, aranytartaléka. Sokszor azzal vádolják, hogy zsugori, de akiket szeret, azokkal nagylelkű, mindig segít a bajban. Van érzéke az üzlethez, és csak ritkán bízik meg másokban, a pénzügyi dolgait általában önállóan intézi. A befektetéseit alaposan átgondolja.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Ha a párod az Oroszlán jegyében született, akkor nagy költekező, gyakran jobban él, mint ahogy megengedhetné magának. A pénz egyszerűen kifolyik a kezei közül. Azonban nem aggódik emiatt, hiszen képes mindig többet és többet előteremteni, és mások is mindig támogatják. Ha éppen nincs szüksége pénzre, akkor is nagylelkű és fényűző életvitelt folytat.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A Szűz jegyű férfira a takarékoskodás jellemző. Ügyesen gazdálkodik, és csak ritkán költ haszontalan dolgokra, szeret alaposan körülnézni, majd jó áron vásárolni. Szerényen él, illetve kevesebbet költ, mint amennyi a jövedelme, így mindig van félretett pénze a bankban. A számlákat időben fizeti, mert irtózik az adósságoktól. Mindig előre tervez a pénzügyeit illetően, és olyan befektetéseket választ, amelyek lassan, de biztosan növelik értéküket.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Habár a Mérleg szereti a pénzügyeit aprólékosan megtervezni, a jólét szeretete miatt gyakran kerülhet adósságokba. Szerencsére képes arra, hogy előteremtse ezeknek a fedezetét. Csak alapos kutatás után fekteti be a pénzét, és hosszú távú biztonságra rendezkedik be, ha egyáltalán érdeklődik az ilyesmi iránt. Férfi létére imádja  a kirakatokat nézegetni, nem tud ellenállni az akcióknak.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A Skorpió férfi az ami az enyém, az csak az enyém felfogással áll hozzá a pénzkérdésekhez, így nem osztozik veled vagyonán. Ez azonban nem jelenti azt, hogy zsugori lenne. Csupán az önfenntartási ösztöne nyilvánul meg pénzügyeiben, a jólétét akarja biztosítani. Ugyanakkor élvezi a kockázatos befektetéseket, amelyekről ösztönösen érzi, hogy jó üzletet jelentenek számára.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A Nyilas férfi imádja szórni a pénzt, ha van. Ha nincs, akkor óriási adósságokba veri magát. Valahogy mindig előkerül egy kis plusz, amelyről jobb, ha nem tudod, honnan származik. Gyakran okoz problémát, hogy nem nézi meg a banki értesítéseit, sőt, naivan megbízik másokban, ha kölcsönkérnek tőle. Pénzügyi elképzeléseit a véletlenre bízza, könnyedén beugrik a gyors meggazdagodás ajánlatának.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Ha a kedvesed a Bak jegyében született, egyfajta veleszületett tiszteletet érez a pénz iránt, ezért soha nem költi könnyelműen. Mindig kiváló minőségű árut vásárol, amely sokáig tart. Előrelátóan megtervezi az anyagi jövőjét: a megtakarítások és biztosítások révén nyugdíjaséveire előre bebiztosítja magát. Csak alapos megfontolás és tájékozódás után hajlandó befektetni. Sohasem kockáztat.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A Vízöntő férfi vagy szűkmarkú, vagy meggondolatlanul szórja a pénzt - attól függően, hogy melyik bolygó uralma erősebb. Ha a Szaturnuszé, akkor egyetlen banki értesítőt sem tesz el anélkül, hogy megnézné, fillérre pontosan tudja, mi mennyit ér. Ha viszont az Uránusz uralja a személyiségét, akkor pénzügyi káoszban él, amelyet csak tovább növelnek adósságai és szeszélyes üzletpolitikája.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A Halaknál férfinál amilyen könnyen jön a pénz, olyan könnyen megy is. Cseppet sem gyakorlatias, ha a pénzügyeiről van szó, nem ér rá a költségvetéssel vagy a jövő biztosításával foglalkozni. A részletekre nem figyel, a banki értesítőket nem nézi át, így folyton anyagi katasztrófa leselkedik rá. Nagylelkűsége és naivitása határtalan, ezért gyakran csapják be nagy összegekkel.

Cikkünk Judy Hall Asztrológia Biblia című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

  • szerelem
  • párkapcsolat

Így kaphatod meg a férfit!

Ezt is szeretjük