Melyik napon születtél? Ilyennek látnak valójában az emberek

Lehet, hogy más képet mutatsz magadról, mint amit gondolsz. Születésnapod azonban leleplez.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem kizárt, hogy te is szeretnél jó benyomást kelteni, de legalábbis irányítani, mit gondoljanak rólad a kollégáid vagy mások a környezetedből. Azonban mindez sok tényezőn múlhat.

A személyiségednek vannak olyan oldalai, melyeket mások másképpen, talán pontosabban is látnak, mint te. Születésnapod azonban elárulja, milyen képet mutatsz magadról a környezetednek.

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Hétfő

Ha hétfőn születtél, valószínűleg kissé befelé fordulónak, álmodozónak látnak a többiek. Nem kizárt, hogy olyan is van, aki azt gondolja, legalább két centiméterrel a föld felett jársz. Aki azonban ismer, tisztában van azzal, hogy kreatív személyiség vagy, akinek mindig akad egy felforgató ötlete. Lehet, hogy alkotó életet élsz, de ha nem, akkor is megvannak benned a potenciálok, és különleges fantáziával rendelkezel, melyet érdemes kamatoztatnod - sokan gondolják ezt rólad. 

Kedd

Ha kedden születtél, talán nem mindig veszed észre, de akad, aki túlságosan rámenősnek tart. Valószínűleg a legtöbbször eléred, amit akarsz, de nem kizárt, hogy ezt mások nem nézik túl jó szemmel. Lehetséges, hogy olykor annyira szeretnéd, hogy neked legyen igazad, vagy a te akaratod érvényesüljön, hogy tapintatlan vagy másokkal? Nem árt, ha jobban odafigyelsz a környezeted reakcióira, ha közvetlenebb kapcsolatot szeretnél kialakítani velük.

Szerda

A környezeted szemében talán te vagy a mindig jókedvű csevegő, aki mindenki számára tartogat egy-két mosolyt vagy kedves szót. Sokan szívesen vannak a közeledben, mert szórakoztatónak találják a személyiségedet, és érdeklődéssel hallgatják a gondolataid. Ám van, aki szerint túl sokat beszélsz, és nem kizárt, hogy akadnak, akik egyenesen pletykásnak vagy túl szókimondónak tartanak. Az irigykedők véleményére nem kell sokat adnod, de azért azt gondold meg, nem ártod-e bele magad túlzottan mások életébe.

Csütörtök

Ha csütörtökön születtél, valószínűleg szigorú vagy, és fegyelmezetten viselkedsz - magaddal és másokkal is. Lehetséges, hogy mások zárkózottnak látnak, vagy azt gyanítják, titkolsz valamit, mert kevésbé vagy közvetlen, mint az átlag. Az alaposságodat és megfontoltságodat viszont sokan értékelik. Van, akinek kihívást jelent, hogy közel kerüljön hozzád, ám ha sikerül, meg fogja becsülni a kincset, amit benned talál.

Péntek

Ha pénteken születtél, valószínűleg maga vagy a megtestesült bűbáj. Nem kizárt, hogy nőies vonzerődnek köszönhetően folyamatosan férfiak csoportja legyeskedik körülötted. Ám ezzel talán irigykedő nőtársaid is megjelennek a színen, akik valószínűleg úgy vélik, túlzásba viszed a flörtöt. Használd a női energiáidat, ám ne válj túl hivalkodóvá vagy könnyen megszerezhetővé.

Szombat

Ha szombaton születtél, valószínűleg maga vagy a rejtély azok számára, akik nem ismernek. Hideg távolságtartásod tekintélyt sugároz, de el is bátortalaníthatja azt, aki ismerkedni akar veled. Nem kizárt, hogy túl sokat rágódsz problémákon, és gyakran ül aggodalmas kifejezés az arcodra. Egy-két mosollyal máris sokat oldasz a helyzeten, és ez sokat segít, hogy megnyílj más emberek felé.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Vasárnap

Ha vasárnap születtél, igazi energiabomba lehetsz a többiek szemében, aki szinte sosem áll le a pörgéssel. Életkedveddel valószínűleg könnyen felvidítod a szomorkodókat, temperamentumod pedig segíthet a problémamegoldásban. Bizonyára vannak, akik nehezen veszik fel a fordulatszámodat, ám mások épp annak örülnek, hogy melletted egyszerűen nem lehet unatkozni. Nem kizárt, hogy van, aki irigykedik rád a teljesítményed és a sikereid miatt, de ne hagyd, hogy a rosszindulatú kritika elbizonytalanítson.

Ezt is szeretjük