Mennyire állsz kapcsolatban a természetfelettivel?

Születésnapod elárulja

Derítsd ki, mit üzen számodra a láthatatlan világ.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A láthatatlan, természetfeletti világ mindenkinek mást jelent. Van, aki úgy tartja, álmaiban tesz asztrálutazást, míg más arról számol be, hogy napi kapcsolatban van a szellemekkel, és persze megint mások minderre legyintenek, mondván, gyerekmese az egész.

Ám az, hogy mit súg neked a hatodik érzéked, és mennyire veszed komolyan az üzeneteket, a születésnapodtól is függhet. Számold ki, melyik napon születtél, és nézd meg, hogyan fejlesztheted természetfeletti képességeidet.

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Hétfő

Ha hétfőn születtél, hajlamos vagy az álmodozásra, és nem kizárt, hogy gyakran elkalandoznak a gondolataid. Ám eközben módosult tudatállapotba kerülhetsz, és az ekkor érkező benyomások, megérzések és ötletek a természetfeletti világ üzenetét hordozhatják.

Távoli helyekről, emberekről kaphatsz információt általuk, ezért érdemes komolyan venned őket. Ugyanígy, ha művészi alkotásra adod a fejed, szintén fontos metafizikai tapasztalatban lehet részed.

Kedd

Ha kedden születtél, valószínűleg túlzottan is kifelé, a téged körülvevő világra figyelsz, ezért gyakran nem hallod meg belső vezetőd hangját, pedig ő mindig ott van melletted. Ha rendszeresen meditálsz, kifejlesztheted magadban a képességet, hogy érzékeld, amit az intuíciód sugall, így hidat képezhetsz a két világ között.

Szerda

Ha szerdán születtél, nem kizárt, hogy médiumi vagy művészi képességekkel vagy megáldva, melyek feljogosíthatnak arra, hogy közvetíts a legtöbb ember számára láthatatlan szférák és az anyagi világ között.

Ehhez azonban nagyon figyelmesnek kell lenned, hogy rendet tudj tenni a gyakran kaotikus formában érkező információhalmazban, és nem árt, ha fejleszted is ilyen jellegű képességeidet, nehogy félrevezesd magadat vagy másokat.

Csütörtök

Ha csütörtökön születtél, nem kizárt, hogy megrögzött igazságkereső vagy, ám talán túlzottan is a racionalitásra támaszkodsz. Így viszont nem tudod feltérképezni a természetfeletti birodalmát, hiszen az inkább az érzéseken keresztül nyilvánul meg. Ha fenn akarod tartani a kapcsolatot a láthatatlan világgal, olykor félre kell tenned a tudományos szemléletet, ami az iskolában alakult ki.

Péntek

Ha pénteken születtél, valószínűleg erős szeretetenergiákkal rendelkezel, ami segít abban, hogy szinte mágikusnak tűnő képességeidet kamatoztasd. Nem kizárt, hogy te vagy a hét napjainak legnagyobb varázslója - nemcsak személyes kisugárzásoddal tudod irányítani a történéseket, hanem képzeleted segítségével meg is teremted mindazt, amire vágysz.

Szombat

Ha szombaton születtél, valószínűleg igencsak kritikusan tekintesz az ezoterikus gondolkodásra. Nem baj, ha határozottan megszűröd a téged érő információkat, de ha túl sok minden fennakad a rostádon, könnyen elvesztheted a hited a természetfelettiben. Pedig valószínűleg kiemelkedő telepatikus képességekkel és jóstehetséggel rendelkezel, érdemes gyakorlatoztatnod az intuíciódat, hogy mindezek működésbe lendüljenek.

Vasárnap

Ha vasárnap születtél, valószínűleg spirituális beállítottsággal éled az életed, és könnyen kapcsolatba kerülsz a láthatatlan szférákkal. Nem okoz gondot számodra, hogy fogd a természetfeletti üzeneteket, azonban néha nehézséget jelent, hogy a mindennapi életedben is megfelelően alkalmazd őket. Ha komolyan veszed az ötleteket és sugallatokat, megtalálhatod az útját annak, hogy a hétköznapokban is kamatoztasd őket.

Ezt is szeretjük