24 éve eltűnt a 3 éves lányuk, most elképesztő módon találtak rá
Nem adták fel a reményt, és végül több mint két évtizeddel a történtek után megtalálták az eltűnt lányt.

megtalaltak
beauty and style
Top olvasott cikkek

24 évnyi keresés után talált rá háromévesen elveszett lányára egy kínai házaspár - írta a BBC News. Vang Ming-csing és felesége, Liu Teng-jing kedden ölelhették végre magukhoz a ma már 27 éves lányukat. A Csengtuban élő házaspár annak idején gyümölcsöt árult egy út menti standnál, és egy nap, amikor végeztek a vásárlók kiszolgálásával, észrevették, hogy hároméves lányuk, Csifeng eltűnt mellőlük.

A házaspár, akiknek egy másik lányuk is van, éveken át kutatott a városban és a környező területeken Csifeng után. Az újságokban, valamint az interneten is hirdetéseket adtak fel, és soha nem hagyták el Csengtut, hátha a lány egyszer hazatalál hozzájuk. Három évvel ezelőtt aztán Vang úgy döntött, hogy kiszélesíti a keresést, és sofőrként regisztrált egy kínai fuvarmegosztó szolgáltatóhoz, remélve, hogy egy nap talán saját lánya ül be mellé az autóba.

kinai-ferfi

A férfi ekkor már a kínai média figyelmét is felkeltette szokatlan keresési módszerével: az autója hátsó ablakába is kitett egy figyelemfelkeltő hirdetést, és minden egyes utasának adott egy röplapot, rajta Csifenggel kapcsolatos információkkal. Az évek alatt a kínai rendőrség több nőt is DNS-vizsgálatnak vetett alá, ám az eredmények mindig csalódást okoztak.

Magára ismert a rajzon

Tavaly év végén azonban egy rendőrségi fantomképrajzoló elolvasta Vang történetét, és úgy döntött, segítségképpen elkészíti Csifeng felnőttkori portréját. A kép bejárta az internetet, és több ezer kilométerrel arrébb, az ország másik végében élő Kang Jing magára ismert a rajzon. A nő év elején felvette a kapcsolatot Vanggel, és a DNS-vizsgálat ezúttal örömteli eredményt hozott.

A cikk az ajánló után folytatódik

A házaspár és rég elveszett lányuk kedden találkoztak először, amikor az észak-kínai Csilin tartományban élő Kang Jing Csengtuba utazott férjével és két gyermekével. "El sem tudom mondani, hogy mennyi reményt, csalódást és elkeseredettséget éltünk meg az elmúlt 24 évben. Most viszont végre újra együtt vagyunk" - idézte az édesapát az egyik pekingi lap. A kínai lapok szerint Kang Jing a szüleitől mindössze 20 kilométerre nőtt fel, de azt nem részletezték, hogy miként szakadt el annak idején tőlük.

A 2007-ben eltűnt kislányt láthatták az utcán?

Kate és Gerry McCann 2007 májusában a portugáliai Praia da Luz üdülőhelyen vacsorázni ment egy étterembe, és este tíz óra körül már sehol sem találták egyik gyermeküket. Bár a rendőrség azonnal nyomozni kezdett, a kislány nem lett meg. Azóta a világ számos pontjáról érkezett bejelentés, mely szerint egyesek látni vélték őt - a legutóbb Rómából. Nézd meg a képeket - te mit gondolsz?

Ezt is szeretjük