Mikor ismerkedtetek meg? Ez a kapcsolatotok sorsa a számmisztika szerint

Megismerkedésetek dátumából jósolhattok.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kapcsolatotok legelején még sem te, sem a párod nem sejthetitek, mi lesz kettőtök sorsa - együtt maradtok, vagy viharos szakítás lesz a vége? Sok múlik a hozzáállásotokon és persze az érzelmeken, de ezoterikusok szerint minden kapcsolat rendelkezik egyfajta determinált sorssal, ami már a megismerkedés pillanatában meg van írva.

Ezt a sorsot a megismerkedés dátumából lehet kiolvasni a számmisztika segítségével. Minden szám hordoz valamilyen energiát, így a kapcsolatotok száma is.

Így számolj!

Kapcsolatotok számát nem lesz nehéz kiszámolnod. Nem kell mást tenned, mint összeadnod megismerkedésetek dátumának számait, és abból kihoznod az alapszámotokat. Az összeg számjegyeit annyiszor add össze újra, ameddig nem jön ki egy egyjegyű szám.

Ha például 2006. április 6-án ismerkedtetek meg, ezt a műveletsort kell elvégezned:

2+0+0+6+4+6=18, 1+8=9.

Ha ezzel megvagy, keresd ki számotokat a listából, és tudd meg, hogy mit ígér neked és párodnak a számmisztika!

1

Megismerkedésetek romantikus filmbe illő volt, éppen ezért a sírig emlékezni fogtok rá. Mivel a kapcsolat mindkettőtöknek fontos, könnyen átvészelhetitek a nehéz időszakokat, és minden esélyetek megvan örökre együtt maradni.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

2

Te is és a párod is szívesen beszélgettek a jövőről, miután együtt képzelitek el azt. Esetetekben fontos, hogy minden a terv szerint haladjon, ha ugyanis hiba csúszik a számításba, az könnyen kibillenthet benneteket az egyensúlyból.

3

Kapcsolatotok könnyen lehet, hogy idővel kirakatkapcsolattá válik. Hajlamosak lehettek ugyanis arra helyezni a nagyobb hangsúlyt, hogy mások álompárnak lássanak benneteket, és nem arra, hogy köztetek mi van.

4

Számotokra nagyon fontos a hűség, így a megcsalás nem jelent rátok veszélyt. A túlzásba vitt féltékenység azonban annál inkább. Mivel mindkettőtök számára fontos, hogy egymásnak csak ti legyetek, ez lehet a legtöbb vitátok hátterében.

5

Kapcsolatotok irigylésreméltóan egészséges. Nincs benne birtoklási vágy, nincs beteges féltékenység, csak harmónia. Amire vigyáznotok kell, az az, hogy a túl nagy egyetértésben ne szürküljön el a kapcsolatotok. Utazzatok, sportoljatok együtt!

6

Mindketten úgy érezhetitek, együtt akatjátok leélni az életeteket, így a közös jövő útja előttetek áll. Egyetlen dolog jelenthet akadályt. Bár mindketten a legjobbat akarjátok, és egymással, mindketten más utat láthattok a legjárhatóbbnak, ami vitákat szülhet.

7

Bár számos viszontagságos helyzet várhat rátok, azokat könnyen legyőzhetitek, hiszen őszinte szerelmetek a a legerősebb fegyver a kezetekben. Összetartóak vagytok, és segítitek egymást, bármiről is legyen szó. Becsüljétek meg a kapcsolatotokat!

8

Igazán összeilletek. Nálatok a legnagyobb a testi-lelki kompatibilitás. Számotokra minden nap egy kaland, sohasem unjátok meg egymás társaságát. Kapcsolatotok hosszú és szenvedélyes lehet, telis-teli boldog pillanatokkal.

9

Bár nehezen indulhat be az a bizonyos szekér, bizonyos idő elteltével minden gördülékenyen mehet, igazi álompárt alkothattok együtt. Alkalmazkodóképességetek, egymás felé való nyitottságotok, tiszteletetek, no meg persze a szerelmetek ehhez a kulcs.

Ezt is szeretjük